• Home
  • Prima
  • PSD, proiect de lege pentru măriri de stimulente: 2000 lei lunar polițiștilor locali și 1000 lei funcționarilor

PSD, proiect de lege pentru măriri de stimulente: 2000 lei lunar polițiștilor locali și 1000 lei funcționarilor

Stimulent de risc de 2.000 de lei pe lună pentru poliţiştii locali, în contextul pandemiei – proiect inițiat de deputați PSD

Doi deputați PSD și deputatul Dorel Căprar, trecut de la PSD la partidul fondat de Dan Voiculescu, au depus la Senat un proiect de lege prin care este propusă acordarea unui stimulent de risc de 2.000 de lei pe lună, pentru poliţiștii locali şi de 1.000 de lei pentru funcţionarii publici cu funcţii generale şi personal contractual din Poliţia Locală, pe perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă.

Proiect de lege inițiat de deputaţii PSD Adrian Todor şi Vasile Cocoş și de Dorel Căprar completează art. 7 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului 43/2020 pentru aprobarea unor măsuri de sprijin decontate din fonduri europene, ca urmare a răspândirii coronavirusului COVID-19, în perioada stării de urgenţă, prin introducerea a două noi alineate, potrivit News.ro. Propunerea vine pe fondul în care mulți reclamă lipsa  de activitate mai ales a polițiștilor din mediul rural. Ei sunt implicați însă în campaniile electorale.
Mai mult pe HotNews.ro

Parteneri