• Home
  • Prima
  • EBA, eminența cenușie a familiei Băsescu, consiliează pe bani frumoși în Parlament

EBA, eminența cenușie a familiei Băsescu, consiliează pe bani frumoși în Parlament

eba scaled 1

Elena Băsescu este, de patru luni, consilier la Comisia de Afaceri Europene de la Camera Deputaților. În vremea președinției tatălui era angajată pe mulți dolari tot consilier la o firmă privată pe unde nu dădea, fiindcă leafa îi venea acasă, spun surse din firmă.

Evident, la o analiză sinceră și brutală, meritul pentru care ocupă această funcție nu poate fi altul decât cel care a propulsat-o și ca reprezentant al României în Parlamentul European – este fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu.

Totuși, puțini sunt cei care pot spune că au întâlnit-o în această perioadă și știu exact cu ce se ocupa EBa, iar parlamentarii comisiei pe care o consiliază habar n-aveau că au o colegă atât de importantă.

„Nu am văzut-o niciodată, de aceea nici nu știam că lucrează în cadrul Parlamentului României în cadrul acestei comisii”, a declarat deputatul PNL Călin Bota.

Elena Băsescu s-a angajat în 2016 la Camera de Comerț și Industrie la departamentul de Relații Internaționale unde a avut un salariu net de 30.000 de lei. În prezent, aceasta trebuie să se mulțumească cu o leafă de doar 6.000 de lei lunar.

Mai mult pe 3dots.ro

Parteneri