• Home
  • Prima
  • EBA, eminența cenușie a familiei Băsescu, consiliează pe bani frumoși în Parlament

EBA, eminența cenușie a familiei Băsescu, consiliează pe bani frumoși în Parlament

Elena Băsescu este, de patru luni, consilier la Comisia de Afaceri Europene de la Camera Deputaților. În vremea președinției tatălui era angajată pe mulți dolari tot consilier la o firmă privată pe unde nu dădea, fiindcă leafa îi venea acasă, spun surse din firmă.

Evident, la o analiză sinceră și brutală, meritul pentru care ocupă această funcție nu poate fi altul decât cel care a propulsat-o și ca reprezentant al României în Parlamentul European – este fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu.

Totuși, puțini sunt cei care pot spune că au întâlnit-o în această perioadă și știu exact cu ce se ocupa EBa, iar parlamentarii comisiei pe care o consiliază habar n-aveau că au o colegă atât de importantă.

„Nu am văzut-o niciodată, de aceea nici nu știam că lucrează în cadrul Parlamentului României în cadrul acestei comisii”, a declarat deputatul PNL Călin Bota.

Elena Băsescu s-a angajat în 2016 la Camera de Comerț și Industrie la departamentul de Relații Internaționale unde a avut un salariu net de 30.000 de lei. În prezent, aceasta trebuie să se mulțumească cu o leafă de doar 6.000 de lei lunar.

Mai mult pe 3dots.ro

Parteneri