Opinia scriitorului Lucian Avramescu: Doar Dumnezeu nu poate fi înlocuit din funcție!

Întrebat cum comentează demiterea conducerii Ministerului Sănătății, directorul AMPress, poetul Lucian Avramescu a spus :

”E foarte bine, fiindcă sărea țara în aer și doar Dumnezeu nu poate fi înlocuit din funcție. USR -PLUS vrea, de la înființare tot, Guvern, președinție, iar acum, intrând ca o mireasă îndelung curtată în  această formulă de guvernare, n-a vrut altceva decât  compromiterea partenerilor de coaliție. A cerut cu obrăznicie  ministere care nu i se cuveneau.

Cioloș conduce un război cu ținte obscure. El e tartorul din umbră și chiar la vedere. S-a vrut premier, se vrea președinte al României, iar eliminarea lui Voiculescu l-a ars la ficați, ceea ce indică nu doar o iubire față de acest Adonis politic, ci interese mari legate de cel mai profitabil minister.

Distribuie prietenilor

Barna a acceptat inițial interimatul la Sănătate până s-a zdropșit la  el Cioloș. Cîțu a făcut un act de vitejie cu toate că s-a comportat până acum ca un șoricel. Își poate rupe gâtul, fiindcă Cioloș îi vrea capul. Să și-l rupă dar a urcat în ochii multora. Altfel intrăm în criză guvernamentală și politică gravă.

Ce e limpede e că  pandemia urcă vertiginos și ăștia se scarpină de funcții  în zone rușinoase”.

Ce alternative avem?

„Șoșoacă, a spus ironic poetul, fiindcă tot vrea să vină cu pistolul în Parlament. La noi când e să se aleagă praful, se alege”.

Giorgiana Radu, AMPress