• Home
  • Prima
  • Fostul președinte american Donald Trump dorește să-i întâlnească pe liceenii români care au învins SUA la robotică

Fostul președinte american Donald Trump dorește să-i întâlnească pe liceenii români care au învins SUA la robotică

Liceenii români care au obținut locul I la Campionatul Internațional de Robotică CRI 2021, desfășurat în SUA, la Chicago, în perioada 16 – 17 iulie, sunt doriți pentru o întâlnire de fostul președinte american Donald Trump. Știrea ne-a parvenit pe surse de la conducerea  grupului de adolescenți victorioși care a fost contactată pentru o asemenea întâlnire.

Este prima dată când o echipă ne-americană câștigă Finala Mondială de Robotică, din 1989 de când se desfășoară acest Campionat de Robotică.

„Echipa Romaniei de Robotica AutoVortex + AutoVortex FAN COURIER a castigat locul 1 la Campionatul International de Robotica CRI 2021! Prima oara in istorie cand o echipa ne-americana castiga Finala Mondiala in SUA! Am promis, ne-am tinut de cuvant!”, a scris AutoVortex, pe pagina de facebook, știre transmisă în premieră de AMPress.

Așteptăm confirmarea știrii din partea americană, ceea ce e mai greu acum, Trump fiind în ”opoziție”.

”Trump caută orice prilej să se afirme, ne spune un arhitect român care  trăiește în Chicago, deci sunt convins că  i-ar prinde  bine ieșirea în public alături de acești adolescenți superdotați”.

D. Dumitru. AMPress

Parteneri