4 idei de cadouri corporate foarte accesibile si de efect

cadouri corporate romania roz

Daca in viata personala alegem cu usurinta cadourile pentru cei dragi, atunci cand vine vorba despre afaceri, lucrurile nu mai sunt deloc la fel de simple. Ca sa alegi un cadou pentru un partener, sef sau coleg, este nevoie de un boost de inspiratie si uneori chiar si de un buget destul de consistent. Totusi, exista si idei de cadouri care sunt foarte accesibile, iar efectul lor asupra primitorului este garantat. Iata cateva dintre aceste idei.

cadouri corporate 3

Tablouri creative- arta contemporana

Arta intotdeauna a atras atentia tuturor, insa cand vorbim despre arta contemporana lucrurile devin si mai interesante. In atelierul Artizan Urban iau nastere cele mai frumoase tablouri creative business care cu siguranta iti vor taia respiratia deoarece ele sunt unice, in cel mai pur sens al cuvantului. Lucrate cu rabdare si dedicare prin potrivirea perfecta a pieselor de ceasuri si a mecanismelor lor, aceasta gama de tablouri creative pune conceptul de arta intr-o noua lumina.

Tablourile pot fi folosite pentru brand awareness sau pentru consolidarea renumelui de brand, sau pot fi realizate in functie de ideile tale exact in directia dorita. Imaginatia este in mod cert limita in acest caz, pentru ca produsul finit este special, deosebit si accesibil din punct de vedere financiar deoarece nu va va fi nevoie sa platesti o avere pentru acesta.

Display-uri creative

Daca vrei sa oferi unui partener o adevarata surpriza (sau chiar sefilor), atunci un display creativ construit din piese reciclate poate fi o solutie potrivita. Pe suport de sticla, rezistent la cea mai mare parte a solicitarilor, aceste display-uri ofera o imagine cu totul noua la nivel de promovare a unei afacerii, fiind un cadou deosebit pentru orice partener.

Bijuterii speciale

Cadourile care au la baza bijuterii sunt in continuare apreciate la nivel de business, mai ales daca vorbim si de influente ale tehnologiei in acestea. Spre exemplu, gama de bijuterii marca Artizan Urban iti ofera combinatii speciale de piese de ceasuri reciclate, cu rasini speciale, toate inglobate in cele mai fine si mai elegante bijuterii. Cercei, pandantive sau butoni, cu siguranta un astfel de dar nu poate trece neobservat, iar costurile sunt deosebit de accesibile.

Bilete la teatru sau meciuri

Fireste, aici este foarte important sa stii macar putine informatii despre pasiunile sefului sau partenerului tau. Biletele la evenimente sunt optiuni perfecte pentru cadouri de business, deoarece ele nu sunt prea personale, nu sunt scumpe si ajuta la consolidarea unei relatii amicale chiar si dincolo de spatiile serioase ale biroului.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai accesibile idei de cadouri corporate care pot schimba in totalitate experienta de a darui si care te vor ajuta sa eficientizezi costurile alocate acestui aspect. Nu cheltui banii pe produse care ofera bucurie doar pe moment, ci alege produse de calitate, unice si de neuitat.

Parteneri