AM Press Logo
Muzeul Pietrei

4 moduri interesante prin care copilul poate invata mai usor limba engleza

Limba engleza este foarte importanta in prezent si, in foarte multe domenii, indispensabila. In aceasta idee, este simplu de inteles de ce ar trebui sa fie invatata inca din copilarie. Cu cat cei mici pot invata mai repede aceasta limba, cu atat este mai usor ca ei sa poata comunica in limba engleza foarte eficient cand vor fi mari.
Stewart School explica cele mai bune cinci moduri in care copiii pot invata limba engleza mai repede.

Inscrierea copilului la o scoala de limba engleza

Inscrierea copilului la o scoala limba engleza este una dintre cele mai bune optiuni. La o astfel de scoala copilul va invata intr-un mod adaptat varstei lui cum ar trebui sa se exprime in limba engleza si primele reguli importante de gramatica, fara de care nu se poate trece la un nivel experimentat.

De obicei, in cadrul cursurilor dedicate, grupele se fac pe varste si cu un numar optim de elevi, astfel incat cei mici sa poata beneficia de toata atentia din partea profesorului. Un alt aspect important consta in faptul ca elevii vor beneficia de tehnici moderne de invatare, atunci cand sunt inscris la cursuri particulare de limba engleza, spre deosebire de ceea ce se intampla in sistemul traditional educativ.

Copilul poate invata engleza usor prin joaca

Acasa, dupa ce se intoarce de la cursul de engleza, copilul va invata mai usor si va sedimenta toate cunostintele de la curs, daca este stimulat sa se joace cu limba engleza. Daca si parintii stiu engleza este si mai bine pentru ca vor putea sa ii corecteze pe cei mici, astfel incat sa ii ajute sa asimileze corect informatia.

Invatarea prin joaca se va face atat cu jucarii obisnuite, pe care copiii trebuie sa le foloseasca pentru a identifica in limba engleza cuvintele aferente, dar si prin jocuri pe telefon, care ii ajuta pe copii sa pronunte corect, sau prin jocuri pe calculator, in functie de varsta elevului.

Invatarea prin muzica

Copiii, la fel ca si adultii, adora muzica. Este benefic ca micutii sa invete din cantecele preferate in limba engleza cum sa pronunte corect anumite cuvinte si cum sa reproduca ceea ce aud. Pe masura ce invata si mai mult limba engleza, cei mici vor invata sa inteleaga versurile si atunci vor fi si mai incantati de acest mod de invatare.

Invatarea prin comunicare

Acest lucru este util in primul rand parintilor care stiu limba engleza. In cazul in care parintele are cunostinte solide, poate stabili ca impreuna cu copilul sa vorbeasca toata ziua in engleza. Astfel, cel mic va invata sa aplice tot ceea ce a invatat la cursul de limba engleza.

Invatare prin desen

Pentru copiii care adora sa deseneze, invatarea prin desen este o tehnica buna ce stimuleaza totodata si memoria vizuala. Copilul poate numi obiecte in limba engleza pe care sa le deseneze. Daca stie sa scrie, atunci o varianta buna in acest sens, este sa scrie cuvantul pe care l-a desenat.

Parintii interesati de cursurile de limba engleza pe care o scoala private le ofera, pot afla mai multe informatii cu privire la tehnicile aplicate de profesori, contactand direct unitatea de invatamant.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!