4 motive pentru care ai nevoie de o tabla magnetica daca lucrezi de acasa

In ciuda dezvoltarii fara precedent a tehnologiei si a aplicatiilor pentru telefoanele inteligente, o tabla magnetica reprezinta in continuare un instrument extrem de folositor. Iar aceasta afirmatie este valabila inclusiv pentru cei care, ca urmare a pandemiei sau din orice alte motive, lucreaza de acasa. Iata 4 feluri in care poti profita de acest dispozitiv, chiar la tine acasa!

Iti amintesti instantaneu care sunt sarcinile cele mai importante

O tabla magnetica de la Viamond – magazin de birotica si papetarie online este cea mai buna metoda de a-ti aminti constant care sunt obiectivele pe care trebuie sa le indeplinesti in fiecare zi si ordinea in care e indicat sa le abordezi.

Distribuie prietenilor

Chiar daca iti notezi undeva sarcinile de indeplinit, e mult mai usor sa uiti de ele daca le scrii intr-un loc putin sau deloc vizibil, cum este un fisier de pe calculator sau o aplicatie de pe telefon. In schimb, tabla nu poate fi inchisa si nici nu i se termina bateria, astfel ca, daca le vei scrie acolo, vei avea permanent in fata ochilor sarcinile de urmat.

E mai usor sa iti mentii biroul curat

Atunci cand ai o tabla magnetica, poti sa fixezi pe ea orice documente de care trebuie sa iti amintesti in zilele urmatoare. Poti atasa diferite hartii, facturi, scrisori sau orice alte lucruri care altfel ar fi zacut intr-un morman urias, pe birou.

E un mare avantaj ca, dintr-o singura privire, sa ai o imagine de ansamblu cu tot ceea ce ai de facut nu numai astazi sau maine, ci si in perioada urmatoare.

Te ajuta sa fii mai creativ

O tabla magnetica iti permite sa iti organizezi gandurile, in cadrul unui proiect in desfasurare. Poti sa scrii orice idee care ti se pare valoroasa, sa o evidentiezi sau sa o stergi, sa adaugi in dreptul ei diferite scheme, sa atasezi fotografii sau sa faci legaturi. Sentimentul de libertate pe care ti-l ofera te va ajuta sa gasesti inspiratia!

Poti sa scrii pe tabla ideile care te framanta si, la o simpla privire, vei avea in fata cele mai importante intrebari la care trebuie sa gasesti solutii. In dreptul lor, poti sa scrii eventuale raspunsuri sau chiar sugestii oferite de alte persoane. Pe masura ce organizezi lucrurile pe tabla, ele se vor aseza mai bine si in minte si, astfel, vei putea sa dai cel mai bun randament.

Schimb de mesaje intre membrii familiei

O tabla magnetica reprezinta o modalitate ideala de a lasa mesaje pentru ceilalti membri ai familiei sau chiar pentru tine insuti. Fara indoiala, ti se intampla frecvent sa iti amintesti ca ai ceva de transmis, dar sa nu poti in momentul respectiv. Apoi, te iei cu alte treburi de la munca si mesajul se pierde. Daca te intrerupi doar doua secunde sa il scrii pe tabla, gandul respectiv nu va mai fi irosit.

Tabla se poate transforma si intr-o lista de cumparaturi permanent deschisa, unde fiecare membru al familiei scrie de ce anume are nevoie. Odata ce ai cumparat obiectul respectiv, il stergi de pe lista si adaugi altele noi, fara a fi nevoie sa creezi mereu noi documente in vreo aplicatie. Cand pleci la cumparaturi, pozezi tabla si nu te vei mai trezi ca ai uitat sa iei de pe rafturi tocmai ce era mai important.