5 cadouri de martisor care nu trec neobservate de catre partenerii tai de afacere si clienti

Potrivit traditiei, la noi in tara,  pe data de 1 Martie barbatii isi arata aprecierea fata de femei, fie ca este vorba despre femeile din familie si iubite, fie ca este vorba despe angajate, colaboratoare, partenere de afaceri, oferindu-le un martisor.

In timp, martisorul traditional reprezentat de o figurina realizata din diferite materiale si simbolizand un ghiocel, un cosar, un trifoi cu patru foi, o potcoava, s-a transformat intr-un altfel de cadou legat cu ata impletita in rosu cu alb traditionala.

In cazul partenerelor si colaboratoarelor, sefelor de la birou etc, un cadou perfect de 1 Martie poate fi reprezentat de pixuri personalizate. Aceste pixuri pot fi imprimate prin metode moderne si cu aparate performante cu insigna sau logo-ul companiei, cu denumirea firmei sau cu initialele angajatei si pozitia in firma, pentru ca darul sa fie cu adevarat deosebit.

Distribuie prietenilor

Un alt cadou foarte apreciat de catre angajate si colaboratoare poate fi o baterie externa personalizata, ideala pentru femeile care calatoresc mult sau care au de rezolvat probleme la telefon si raman deseori fara baterie.

Cadouri de martisor ideale pentru angajate, cliente si partenerele de afaceri

Pe de alta parte, un exemplu foarte bun de cadou de martisor pentru cliente si partenere de afaceri este reprezentat tot de pixurile personalizate. Acestea nu numai ca sunt ieftine, ci sunt si elegante si foarte utile in acelasi timp. Pixurile pot fi personalizate cu logo-ul si numele companiei si reprezinta o metoda excelenta si ascunsa de promovare a afacerii, mai ales in randul clientelor.

Un alt exemplu excelent de cadou de martisor pentru femeile importante din mediul profesional este reprezentat de stick-urile USB. Acestea sunt usor de comandat, nu au un pret exagerat si reprezinta un dar elegant si totodata foarte util, mai ales pentru persoanele care lucreaza cu zeci de documente, de fotografii, prezentari si calcule in format electronic, pe care trebuie sa le poarte in permanenta la job si nu numai.

De asemenea, agendele personalizate pot fi oferite clientelor, angajatelor si partenerelor de afaceri cu ocazia zilei de 1 Martie. Acestea  pot fi decorate cu un fir de martisor sau intre pagini poate fi adaugat un  semn de carte – fir rosu si alb.

Agendele personalizate sunt ideale pentru femeile care au zilnic intalniri cu clientii si colaboratorii si trebuie sa tina evidenta intalnirilor, sa isi noteze cele mai importante lucruri si sa isi noteze calcule si alte lucruri importante.

In alta ordine de idei, femeile de la birou cu siguranta vor aprecia sa primeasca un rucsac antifurt personalizat, in cazul in care acestea au ca si principal obiectiv intalnirile cu clientii, in cazul in care calatoresc mult si au in permanenta nevoie sa isi tina in siguranta laptopul si documentele.

Nu in ultimul rand, o baterie externa personalizata se va dovedi de un real folos femeilor care lucreaza la birou, insa au de dat sau de primit numeroase apeluri si adesease trezesc ca raman fara baterie la telefon.