A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

A fost declanșat un nou război: Armata USR intră în forță în armata PNL

0 119

Barna și Cioloș intensifică războiul cu Orban și PNL, noul adversar al Alianței USR/PLUS în campania pentru alegerile din acest an. Aliați de formă, inamici în realitate, pare a fi – în rezumat – relația acestor formațiuni care-și aduc acuzații dintre cele mai dure. Liberalii sunt acuzați de blat cu PSD, ușeriștii că-s turnători.

Alianța USR / PLUS pare să fi schimbat de la începutul anului strategia pentru alegerile din acest an și se poziționează tot mai apăsat în opoziție cu liberalii și guvernul, percepuți drept principalul inamic. La precedentele alegeri, europarlamentarele și prezidențialele din 2019, alianța atacase aproape exclusiv PSD.

Atacurile liderilor USR / PLUS s-au întețit în ultima perioadă, după ce Dan Barna și Dacian Cioloș au vorbit de o posibilă înțelegere de tip USL 2 între PNL și PSD pentru a sacrifica alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

-g4media.ro

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More