A fost identificat cel care a produs măcelul din Manchester, în urma căruia au murit 22 de oameni și au fost răniți 59

 

Atacul sângeros din Manchester, de la sfârșitul concertului Arianei Grande, a fost realizat de un tânăr arab de 23 de ani, născut în Marea Britanie. El a fost identificat după probele AND.
Salman Abedi, tânăr cetățean britanic, originar din Libia, este atentatorul sinucigaș care a produs masacrul de la Manchester Arena de luni seara, soldat cu 22 de morți și peste 59 de răniți.
Salman Abedi s-a detonat la ieșirea din sala de concerte Manchester Arena, imediat după concertul susținut de Ariana Grande. Tânărul, care făcea parte dintr-o familie de refugiați fugiți din Libia, se născuse chiar în Manchester.
Premierul Theresa May declarase cu câteva ore mai devreme că poliția britanică l-a identificat pe terorist. Autoritățile din UK au așteptat rezultatele testului ADN înainte să anunțe identitatea atentatorului, transmite CBS News.
Salman Abedi s-a născut la Manchester în 1994 și era fiul cel mai mic al unei familii cu 4 copii care s-a refugiat în Marea Britanie pentru a scăpa de oroarea regimului Gaddafi din Libia, potrivit The Telegraph. Autoritățile britanice au precizat că suspectul se afla în evidențele lor.
– See more at: https://www.realitatea.net/