A murit pe scenă, la 33 de ani

Tragedie pe scenă în echipa unei concurente pregătită de Smiley! O dansatoare, care susţinea un spectacol la Casa de Cultură din oraşul Sebiş, a murit în braţele soţului ei. Tragedia s-a petrecut vineri seară la un bal al Bobocilor la care tânără a fost invitată în calitate de dansatoare a Letiţei Roman, concurenta show-ului de talente de la Pro Tv.

Mihaela Diana Jivan şi soţul ei, Andrei, făceau parte din echipa coregrafică a cântăreţei Letiţia Roman, concurenta de la Vocea României, şi erau invitaţi la un Bal al Bobocilor, când tinerei i s-a făcut rău pe scenă. Diana a leşinat în timpul reprezentaţiei şi, câteva ore mai târziu, a murit, la spital. Tânăra avea doar 33 de ani.

diana jivan 300x242 2Vestea tragică a venit de la soţul tinerei. Andrei Jivan a anunţat pe Facebook că Diana s-a stins în urma unui stop cardio-respirator. „Aseară 09.11.2018 scumpa mea soţie s-a stins din viaţă în urma unui stop cardio-respirator… Îmi doresc mult să nu fiu bombardat cu multe telefoane. Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, a scris tânărul pe pagina de socializare. Cei doi erau căsătoriţi din vara anului 2014.

Distribuie prietenilor

Sursa – click.ro