Accesorile la modă în sezonul toamnă-iarnă 2021- Cum să creezi outfituri cu stil?

Accesorile la moda in sezonul toamna iarna 2021. Cum sa creezi outfituri cu stil

Sezonul toamnă-iarnă bate la ușă, astfel că toate doamnele și domnișoarele se gândesc, deja, ce achiziții au de făcut, de ce lucruri au nevoie pentru vremea mai rece sau, pur și simplu, cu ce și-ar putea îmbunătăți garderoba. Atunci când îți dorești să accesorizezi o ținută de toamnă, ai nevoie de multă imaginație, dar și de lucruri pe care le poți purta în această perioadă a anului. 

Pentru a crea outfituri senzaționale, ai nevoie de câteva piese de fabuloase, multă imaginație, dar trebuie să respecți și câteva sfaturi ale specialiștilor. 

Iată ce trebuie să știi pentru a realiza outfituri absolut senzaționale! 

  • Gențile sunt extrem de importante atunci când vine vorba de realizarea unei ținute frumoase, care va face ca toată lumea să te remarce. Cu cât o geantă este mai frumoasă și mai de calitate, cu atât acea ținută va fi mai interesantă și va ieși mai ușor în evidență. Dacă ai nevoie de ajutor la capitolul acesta, poți găsi aici tipuri de genți care te vor ajuta să îți construiești ținute absolut fabuloase!

Mai mult decât atât, gențile de la Lavis vor fi completarea perfectă în garderoba ta pentru sezonul de toamnă, reușind să scoată din anonimat orice ținută pe care o porți într-o zi mohorâtă și ploioasă; 

  • Eșarfele vor trebui să fie aliatul tău de nădejde în acest sezon. Colorate, cu imprimeuri diverse, pot fi extrem de versatile și pot îmbunătăți orice ținută. De exemplu, dacă alegi un pardesiu de culoare gri și o pereche de pantaloni bleumarin, o eșarfă de cașmir în culoarea smaraldului sau al mării turcoaz vor aduce un efect wow, fiind exact pata de culoare de care această ținută ușor ternă avea nevoie;
  • Puloverele sunt vedetele acestei perioade, cu cât mai multe și mai diverse, cu atât mai bine. Însă, pentru a te îmbrăca cu stil, atunci când porți un simplu pulover, este nevoie de puțin mai multă atenție pentru a nu cădea în extrem și a crea ținute prea simple și prea lipsite de importanță.

Așadar, atunci când porți un pulover, combină-l cu haine interesante și colorate. De exemplu, poți purta un pulover orange cu o fusta din tul sau din mai multe straturi de voal, o pereche de ciorapi colorați (de preferat în aceeași nuanță cu cea a puloverului) și o baretă de inspirație franțuzească. Dacă dorești o ținută mai sport, poți purta un pulover verde cu o pereche de pantaloni strâmți de imitație de piele, bocanci cu platformă și ținte, brațari din piele și argint și o vestă de jeans;

  • Încălțările pot fi vedeta sezonului! Dacă vara ești condiționat de alegerea încălțămintei din cauza căldurii excesive, în sezonul rece poți încălța pantofi sport, ghete, botine, cizme. Achiziționează-ți (dacă nu ai deja în garderobă) câteva perechi de ghete de calitate, pe care să le poți purta la tot felul de ținute, de la cele ”clasice” formate din jeans și pulover, până la cele mai sofisticate.

Orice ai alegere să porți, este important să te simți bine, dar și să arăți senzațional. iar dacă îți vei folosi imaginația și creativitatea, vei putea realiza outfituri senzaționale, pentru care toată lumea te va invidia! 

Sursa foto: Pexels.com

Parteneri