AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Actorul Bogdan Stanoevici, în comă profundă, va respira artificial, cu plămânii în repaos total

Actorul Bogdan Stanoevici, infectat cu noul coronavirus și aflat în comă la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Capitală a fost transferat în Ajunul Crăciunului la Institutul Inimii în stare critică. Pe fondul infecției cu coronavirus, din spital a luat și o infecție nosocomială.

Profesorul doctor Șerban Bubenek, aflat în fruntea unei echipe de medici a decis întreruperea totală a funcționării plămânilor, distruși de Covid și trecerea respirației exclusiv pe aparate timp de 7 – 15 zile care pot fi hotărâtoare. Gândul, care citează surse medicale, scrie  că „Aceste două săptămâni sunt critice, însă medicii speră ca plămânii afectați aproape integral să redevină funcționali. În continuare, este în stare gravă”.

Bogdan Stanoevici a fost unul dintre cei mai severi critici ai existenței unui pericol real legat de coronavirus, iar el a spus mereu că nu se ferește. ”Am imunitate și mă simt perfect sănătos” afirma Stanoevici. Actorul, devenit și politician, a fost o vreme ministru și a candidat pentru Cotroceni la ultimele alegeri prezidențiale.

Mădălina Stoica, AMPress

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!