Administrația Prezidențială: „Dragnea induce în eroare și interpretează după bunul plac procedurile administrative”

 

Liviu Dragnea induce în eroare și interpretează după bunul plac procedurile administrative. Se foloseste de situatia de la ANCOM pentru a justifica o decizie care e complet netransparentă și chiar periculoasă pentru modul în care trebuie să funcționeze instituțiile statului, a declarat purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi.
”Până la momentul emiterii Ordonanței, conducerea instituției era asigurată de un președinte și de doi vicepreședinți, numiți de președintele României, la propunerea Guvernului. Guvernul Grindeanu nu a transmis nicio propunere către președintele României, pentru niciuna dintre funcțiile vacante; nu a existat nicio propunere avansată de Guvernul Cioloș. Prin urmare, propunerea pentru conducerea ANCOM trebuia formulată de Guvernul Grindeanu”, a afirmat Dobrovolschi, potrivit realitatea.net

Purtătorul de cuvânt al Președinției a mai subliniat că în urmă cu doi ani, la final de mandat, premierul din acea vreme – Victor Ponta – a transmis o propunere față de care președintele a demarat procedurile, dar acestea nu s-au finalizat, întrucât premierul a demisionat.

Distribuie prietenilor

”În aceste condiții, propunerea formulată de Victor Ponta a devenit una caducă. Președintele face un apel la seriozitate și la responsabilitate, atât din partea Guvernului, cât și a partidelor care susțin acest Guvern”, a afirmat Dobrovolschi.