A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Adrian Năstase îl dă în judecată pe Klaus Iohannis

1 104

 

Fostul prim-ministru Adrian Năstase a criticat, joi seara, la România TV, gestul preşedintelui Klaus Iohannis de a-i retrage decoraţia „Steaua României”.

De asemenea, Năstase a anunţat că a făcut plângere penală și se va ajunge în instanță.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Am trecut într-o altă fază, am făcut o plângere prealabilă, vom ajunge în instanţă. Este un gest discreţionar. Aţi văzut că m-am referit la un personaj celebru, la Iuliu Maniu, dar unii nu au înţeles.(…) A te raporta la ceea ce s-a întâmplat acum 12 ani și a reexamina acele lucruri este absolut aberant. Mi se pare un gest absolut meschin”, a spus Năstase.

Președintele Iohannis a anunţat la începutul lunii decembrie că va retrage decorațiile celor care au condamnări penale.

AMPress

loading...
1 Comentariu
  1. Dorina Avrămuț spune

    Desi este indreptatit sa riposteze ,este o risipa inutila de energie din partea domnului Adrian Nastase legat de gestul „absolut meschin ” al actualului presedinte al Romaniei . Este doar o chestiune de timp pana cand Legea actiunii si reactiunii , LEGEA care guverneaza precis intregul universul manifestat , sa se pronunte , fie si atunci cand este vorba de primul om din stat . Drept urmare : „Nu vă înșelați! Dumnezeu nu Se lasă batjocorit! Căci ceea ce seamănă omul, aceea va și secera.”(Galateni 6:7)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult