• Home
  • Prima
  • Adrian Țuțuianu: Nimeni de acolo (PSD, n.r) nu a înțeles nimic

Adrian Țuțuianu: Nimeni de acolo (PSD, n.r) nu a înțeles nimic

tutuianu vorbeste 1

Senatorul Adrian Tuțuianu îi mulțumește Gabrielei Firea pentru invitația de a reveni în PSD și se arată sceptic cu privire la schimbarea la față a partidului din care a făcut parte.

poza psd 1Într-un mesaj, publicat pe facebook, Țuțuianu atașează și o fotografie pe care o comentează astfel: „Dacă noul PSD e cel din poză, înseamnă că nimeni de acolo n-a înțeles nimic. Dacă în PSD taie și spânzură în continuare oameni care au fost extrem de vehemenți în a cere excluderea mea și a lui Marian Neacșu pentru lucruri pe care le-am reclamat și care s-au adeverit până la virgulă (Oprișan, Bădălău, Arsene, Olguța, Zetea), înseamnă că nimeni n-a înțeles nimic”.

„Îi mulțumesc doamnei Gabriela Firea pentru invitația de a reveni în PSD. Un gest similar l-a făcut și Paul Stănescu. Am tot respectul pentru acești oameni, pentru că au rămas VERTICALI!
În același timp, și ei știu despre mine că sunt același om de CARACTER alături de care au luptat în trecut. Și eu spun că lucrurile sunt mai complicate decât par. PRO ROMÂNIA și-a croit, deja, un drum al său, pe care trebuie să înainteze. În schimb, PSD are, în continuare, probleme grave în interiorul său. (…).

Am un mesaj și pentru oamenii onești, mulți, foarte mulți, din PSD Dâmbovița: ridicați-vă și scăpați de lipitori, dacă ați înțeles ce s-a întâmplat duminică! Eu nu m-aș mai vedea vreodată stând la masă cu Rovana „Pauker” Plumb, cu Andrei „Goe” Plumb, cu Radu Popa, cu Oprea „Securistul”, cu unii care-și înregistrează colegii de partid și alții ale căror nume nu le mai pronunț, că aude lumea de ei. Mă așteptam ca și la București, dar și la Târgoviște, să fie analizată dur prestația Rovanei Plumb, cap de listă la europarlamentare și parte importantă a acestui eșec istoric. Văd că nu se întâmplă asta, ci se așterne o mare și frumoasă batistă pe țambal. Ori așa nu se poate!”

Giorgiana Radu, AMPress

Parteneri