AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Adrian Țuțuianu, numit secretar general adjunct al Guvernului: O provocare importantă și o confirmare profesională de care sunt mândru

Adrian Ţuţuianu a fost numit în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă, publicată marţi în Monitorul Oficial.

„Am acceptat propunerea lui Marcel Ciolacu și Marian Neacșu”, spune Adrian Țuțuianu, adăugând că pentru el înseamnă o provocare importantă și o confirmare profesională.

Redăm precizările făcute de Adrian Țuțuianu, miercuri, pe pagina de facebook, cu privire la această numire:

„Am fost numit, ieri, prin decizie a Primului Ministru, în funcția de Secretar General Adjunct al Guvernului României. Am acceptat propunerea lui Marcel Ciolacu și Marian Neacșu, cărora le mulțumesc deschis. Înseamnă, pentru mine, o provocare importantă și o confirmare profesională de care sunt mândru, recunosc. Mai înseamnă încrederea că pot face lucruri bune și corecte din această postură; n-aș fi acceptat dacă nu credeam că pot fi de folos. Ma cunoașteți, mă cunosc și cei care mi-au făcut propunerea, sunt un om dedicat 100% proiectelor asumate.
Sigur, această decizie profesională vine împreună cu altele, pe care le voi detalia în perioada următoare. Până atunci, însă, vreau să mă concentrez pe sarcinile guvernamentale și să contez în această nouă formulă. Am lucrat și în trecut alături de Marian Neacșu, știm să fim eficienți și să facem echipă bună.
Restul… pe parcurs. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături în această perioadă; contați pe prietenia și buna mea credință”

Adrian Țuțuianu este avocat în Baroul Dâmbovița și lector universitar la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice a Universității „Valahia” din Târgoviște, fiind vicepreședintele Senatului acestei Universități.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!