• Home
  • Prima
  • Adrian Țuțuianu (PSD): ”Pentru gravele prejudicii de imagine aduse de domnul Cătălin Rădulescu îmi rezerv dreptul de a-l acționa în judecată”

Adrian Țuțuianu (PSD): ”Pentru gravele prejudicii de imagine aduse de domnul Cătălin Rădulescu îmi rezerv dreptul de a-l acționa în judecată”

tutuianu psd 1

”În ultimele zile, am constatat, cu neplăcută surprindere, faptul că demersul privind scrisoarea adresată membrilor Comitetului Executiv (CEX) al Partidului Social Democrat (PSD) a generat din partea unor persoane reacții numeroase.
Unele dintre ele au proferat, în spațiul public, diverse acuzații, cea mai aberantă și frizând ridicolul fiind cea a deputatului Cătălin Rădulescu, numit de presă cu apelativul “deputatul mitralieră”.
Potrivit acestui personaj, aș fi permis instalarea, în sediul PSD, a unui sistem de monitorizare/înregistrare aparținând Serviciului Român de Informații (SRI).
Ținând cont de gravitatea extremă a acestei acuzații, mă văd obligat să fac următoarele precizări:
1. Resping cu fermitate acuzațiile lansate în spațiul public de către acest personaj nefrecventabil, fiind în situația în care un prost aruncă o piatră și 10 înțelepți se chinuie să o scoată.
2. În prima ședință de Birou Permanent Național (BPN) al PSD voi solicita domnului Liviu Nicolae Dragnea să informeze opinia publică cu privire la existența sau nu a unei asemenea stări de fapt (existenta unui sistem de monitorizare/înregistrare), precum și prezentarea tuturor detaliilor pe acest subiect.
De asemenea, în prima ședință a CEX, voi solicita excluderea din PSD a lui Cătălin Rădulescu, acesta nefiind la prima situație când, prin declarațiile sale, generează grave prejudicii de imagine.
3. În situația în care există dovezi care să certifice faptul că SRI-ul a instalat la sediul PSD un sistem de monitorizare/înregistrare apreciez că situația este de o gravitate maximă în ceea ce privește încălcarea legii, cei vinovați trebuind să suporte rigorile legii.
4. Pentru gravele prejudicii de imagine aduse de domnul Cătălin Rădulescu îmi rezerv dreptul de a-l acționa în judecată, urmând să răspundă atât civil, cât și penal”, a scris Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al PSD și șef al arganizației Dâmbovița, pe Facebook.

Țuțuianu a devenit ținta ”bătăușilor” lui Dragnea care – conform unor observatori – ”pregătesc terenul debarcărilor și excluderilor”.
Giorgiana Radu, AMPress

Parteneri