Alarmă la Paris. Un vehicul a pândit ieșirea din cazarmă a unor militari francezi și i-a lovit în plin

Un autovehicul a lovit miercuri dimineață un grup de militari în suburbia Levallois-Perret, din nord-vestul Parisului, rănind șase dintre ei. Doi sunt în stare gravă, transmit AFP și Reuters.Atacul a avut loc în jurul orei locale 08:00 (06:00 GMT), iar vehiculul implicat a fugit.
”În prezent este în desfășurare intervenția poliției. Are loc căutarea vehiculului”, a scris pe Twitter departamentul de poliție din Paris.
Potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliției, mașina era condusă de un bărbat. Poliția a anunțat pe Twitter că vehiculul a fost văzut în suburbia Levallois-Perret.
Potrivit cotidianului Le Parisien, primarul din Levallois-Perret, Patrick Balkany, a denunțat un ‘act deliberat’. El a explicat că mașina implicată în atac era parcată pe aleea unde se află cazarma și i-a lovit pe militari la ieșirea din aceasta.
Din ianuarie 2015, Franța a fost ținta unui val de atacuri jihadiste soldate cu moartea a 239 de persoane, ultimele vizând în special forțele de ordine, notează DPA și AFP, prelaute de Agerpres.