Alege cea mai buna asigurare RCA

  • Pasul 1: Date despre proprietar – introduci datele tale in campurile indicate;
  • Pasul 2: Date despre vehicul – introduci cu atentie datele despre vehicul, pe care le gasesti in talonul autoturismului tau;
  • Pasul 3: Selecteaza data – selectezi data din care polita trebuie sa fie valabila;
  • Pasul 4: Alege oferta – primesti lista cu toate ofertele disponibile, din care poti selecta cea mai buna oferta, care raspunde nevoilor tale si care se incadreaza in bugetul disponibil.

Astfel, cu ajutorul comparatorului nostru pentru asigurare RCA, poti face totul online fara sa fie necesar sa te deplasezi si sa pierzi timp. Odata achitata, polita ta RCA va fi gata rapid, astfel incat sa nu ai motive de ingrijorare cu privire la data expirarii. Polita de asigurare va fi trimisa pe mail, iar la cerere, poate fi trimisa gratuit, cu ajutorul serviciilor postale. Pentru aceasta optiune, te rugam sa transmiti solicitarea cu ajutorul formularului de contact, in care ne indici numarul politei si adresa de livrare. 

Alerta verificare RCA, ITP sau Rovigneta

Distribuie prietenilor

Acum poti afla din timp cand iti expira polita RCA, ITP-ul sau Rovigneta pentru ca vei primi alerte pe telefon, astfel incat sa poti innoi polita in timp util. Stim ca din cauza modului de viata foarte aglomerat din prezent, atunci cand esti mereu pe fuga pentru a face toate taskurile zilnice, este posibil sa uiti de politele de asigurare, de inspectia tehnica periodica sau de Rovigneta, iar atunci cand circuli fara ele consecintele sunt foarte neplacute. Cu ajutorul alertelor noastre, poti avea toate documentele necesare pentru a conduce pe drumurile publice, la timp, fara sa fie nevoie sa te mai gandesti si la asigurari, rovignete sau ITP.

Asistenta tehnica permanenta pentru orice tip de asigurare

Pe tot parcursul navigarii pe site-ul nostru, chatul ramane activ si poti lua legatura cu unul dintre operatorii nostri, pentru mai multe informatii si pentru a clarifica anumite nelamuriri. Un operator este mereu prezent si gata sa iti ofere ajutor in timpul programului de lucru, astfel incat sa ne asiguram ca ai trimis toate documentele de care este nevoie pentru incheierea unei polite de asigurari, dar si pentru a primi toate informatiile de care ai nevoie cu privire la anumite tipuri de asigurari. Astfel, ne asiguram ca fiecare decizie de cumparare a unei polite de asigurare este luata constient si responsabil, iar polita aleasa corespunde nevoilor tale reale.