AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Alertă în București! Clanurile mafiote pregătesc războiul pe viață și pe moartea. Declarația ministrului de Interne

Alertă MAXIMĂ în București! Clanurile interlope pregătesc războiul, după masacrul din Tei.

Atât polițiștii cât și procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București sunt în alertă maximă, după ce liderul Clanului Sportivilor a fost la un pas să fie omorât în cartierul Tei Toboc.bebino 1

Marius Alin Alecu, zis și Bebino, este internat, sub pază, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Liderul Clanului Sportivilor a fost atacat în plină stradă de membrii unui unei grupări rivale.

Potrivit unor surse,  ambele clanuri își pregătesc răzbunarea.

Din primele informații, motivul atacului de acum trei zile ar fi pornit de la o datorie sau o taxă de protecție de 15.000 de euro. O altă ipoteză este că cei doi bărbați s-ar fi luat la bătaie din cauza unor sume de bani promise pentru achiziționarea unor droguri.

Bebino, șeful Clanului Sportivilor, hăcuit în cartierul Tei! Degete amputate, torace sfârtecat, tendoane secționate. Începe războiul pe străzile Capitalei?

„În momentul de față, în București, au fost chemați de acasă polițiști pentru a putea supraveghea această interacțiune între clanurile care sunt în conflict. Suntem în imposibilitatea de a monitoriza toate grupările și pe membrii acestora, din cauza lipsei de personal”, a declarat Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol.

„Inspectoratul General al Poliției Române este pregătit să intervină pe acestă speță, a clanurilor interlope. N-o să dau acestor grupări mai multe detalii despre unde și cum sunt amplasați polițiștii”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, la Antena 3 , conform a1.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!