Am trăit s-o auzim și pe asta: Cununia Prințului Herry cu Meghan Markle nu este, bisericește, validă

„Nunta secolului”, dintre prințul Harry, fiul prințului Charles, și actrița Meghan Markle a fost găsită, de niște teologi, nulă. Toate marile și impecabilele evenimente, de-o rară frumusețe, primesc, mai mereu, și astfel de replici.
Iată ce scrie site-ul all4romania.eu, citând ca sursă site-ul teotrandafir.com.”Tot fastul și cheltuieli colosale pentru o falsă nuntă.Chiar dacă a avut loc și o ceremonie religioasă, această nu schimbă cu nimic lucrurile față de un simplu concubinaj, de fapt e un concubinaj oficial, cu „binecuvântarea” „episcopului”. Și asta datorită faptului că religia anglicană în care se cunună cei doi este eretică, adică înafara Bisericii, unde nu există taine valide. Prin urmare, nici cununia lor nu este validă, iar ei vor trăi ca și până acum, în păcat, vor avea copii a căror botez nu va fi nici acela valid.
Ca să ne încredințăm de aceasta este suficient să citim prima epistolă canonică a Sfântului Vasile cel Mare scrisă la anul 374 și adresata lui Amfilohie Episcopul Iconiei din Frigia. Aceasta epistola redă cu fidelitate învățătura Sfântului Ciprian și a Sinodului din Cartagina ținut în anul 256 în privința nevalidității Tainelor în afara Bisericii celei Una”. Citește mai mult pe sursele citate.