Ambasadorul SUA, într-o vizită în Vrancea, i-a evitat pe candidaţii care ţineau morţiş să se afişeze în compania sa

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Excelenţa Sa Adrian Zuckerman, s-a aflat vineri în Vrancea, în cadrul unei vizite, oaspetele venind însoţit de şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

În program, ambasadorul a avut şi o deplasare la Biblioteca judeţeană „Duiliu Zamfirescu” , unde a vizitat Aripa de literatură în limba engleză.

Evenimentul a fost amânat însă mai multe minute, întrucât o parte dintre candidaţii la alegerile locale de peste două zile, care sunt şi autorităţi locale, au ţinut morţiş să apară alături de ambasador, deşi nu au fost invitaţi.

Distribuie prietenilor

Este vorba despre primarul PSD Cristi Misăilă şi vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean, Ionel Cel Mare (ALDE) şi Dănuţ Cristian (PSD).

Potrivit adevarul.ro, diplomatul şi-a dorit să nu se intersecteze în vizita sa cu aceşti candidaţi, astfel că a rămas în maşină şi şi-a trimis consilierul să le transmită acestora că nu îl pot însoţi în bibliotecă. Au fost şi câteva momente de negociere pe acest subiect, dar respectivii nu au înţeles mesajul şi s-au postat în uşa bibliotecii.
Oficialul american s-a întâlnit în cele din urmă doar cu copiii şi personalul bibliotecii.