AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Amenajarea livingului în stil modern: 3 sfaturi de care să ții cont

1. Alege mobilierul potrivit

Alegerea mobilierului potrivit este principalul aspect de care să ții cont atunci când vrei să îți amenajezi livingul într-un stil modern deoarece ocupă cel mai mult spațiu din cameră și are cel mai mare impact vizual. Principalele piese de mobilier care nu trebuie să lipsească dintr-un living sunt: mobila pe care poți să așezi televizorul, măsuța pentru cafea și canapeaua. Este important ca aceasta din urmă să fie comodă, dar și cu un design estetic potrivit. Pentru a te asigura că iei decizia care trebuie, poți să alegi dintr-o gamă variată de vidaxl canapele care se potrivesc chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi.

 

În ceea ce privește mobila, iată care sunt principalele caracteristici ale unui mobilier modern:

  • este fabricat din materiale precum lemn, PAL sau MDF;
  • finisajul este redat prin linii drepte, fine, cât mai simple;
  • se regăsește în nuanțe naturale de maro, crem, bej sau gri petrol;

 

Dacă spațiul îți permite, poți completa designul camerei cu un fotoliu confortabil pentru living în nuanța canapelei, care să se potrivească și cu celelalte piese de mobilier din cameră.

2. Decorează pereții folosind o paletă de nuanțe deschise

Culoarea pereților din living reprezintă de asemenea un aspect care nu poate fi trecut cu vederea atunci când începi amenajarea. Ca și în cazul mobilierului, pereții trebuie zugrăviți în nuanțe simple, precum alb, bej, maro sau crem.

3

Dacă dorești să adaugi o pată de culoare, poți opta să aplici un tapet colorat pe unul dintre pereți. Acesta poate avea model cu dungi verticale, pentru a oferi iluzia unui spațiu mai mare sau un model cu flori care să înfrumusețeze camera.

3. Nu uita accesoriile decorative

Pentru că un design nu este complet fără accesorii decorative, nu uita să contribui la designul modern al spațiului cu câteva elemente, precum:

  • pernele decorative fabricate din bumbac sau catifea;
  • lampadare cu picior înalt pe care să le poziționezi de o parte și de alta a canapelei;
  • vaze de dimensiuni mari pe care să le așezi direct pe podea;
  • covor simplu sau cu model, în funcție de preferințele tale;

 

Alegerea mobilierului modern, folosirea paletelor de culori potrivite, dar și accesoriile decorative sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont dacă dorești ca designul livingului tău să fie unul modern și deosebit.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!