A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Ana Birchall: ”Şmecheriile introduse de Comisia Specială Iordache să dispară odată pentru totdeauna”

0 105

Fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall, a reacţionat, după ce, marţi, deputaţii din Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor au votat în favoarea abrogării recursului compensatoriu.

Redăm textul publicat pe pagina de facebook:

”Astăzi, colegii deputaţi din Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor au votat în favoarea abrogării recursului compensatoriu. Mâine, legea va merge la votul final şi sper să fie adoptată astfel încât şmecheriile introduse de Comisia Specială Iordache, şi care au făcut atât de mult rău, să dispară, cel puţin pentru viitor, odată pentru totdeauna!

Românii au dreptul şi trebuie să se simtă din nou protejaţi, iar această decizie, pe care am susţinut-o din primele discuţii pe care le-am avut pe această temă, este un pas important pentru recâştigarea încrederii fiecărui român în justiţia din România!

Îi rog pe colegii din Parlamentul României să privească acest vot ca pe o readucere a justiţiei din România pe făgaşul normal şi să demonstreze că nu au participat la acele lovituri mişeleşti împotriva justiţiei”, a scris Ana Birchall.

AMPress

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More