Ana Luciana Avramescu: Crimă la țărm. Roman (continuare)

 

Capitolul 7
În Statele Unite, domnul Alexander, care ajunsese la americani împreună cu Sarah și echipa de poliție, a plecat acasă la vărul ei, domnul Derek Alison, unul din milionarii din Los Angeles. Ajunși acolo, Sombra, valetul lui Derek le deschise ușa și îi întâmpinară în sala de primire a oaspeților. Derek își făcu apariția din dormitor: – Așa, Sarah! Vii cu poliția în vila mea! Bravo, bravo! – Lăsați cearta, spuse apăsat domnul Alexander. Am venit cu scopul de a te întreba despre moartea lui Max Jonhatan. Calculatorul lui e la tine? – Sarah, ce zice ăsta, Max a murit? -Da, Derek, de aceea suntem acum la tine, fiindcă el avea un calculator înainte să moară, care a dispărut și a fost detectat în Los Angeles. Este la tine? – Nu știu despre ce vorbești! Eu am propriul meu calculator, ce să fac cu al lui, și-apoi ce naiba, insinuezi că l-am omorât pe Max?

Capitolul 8
– Poate! Ce ai de spus în apărarea ta? – Că sunt nevinovat! – Sarah? – Mă rog, ce-i domnule Alexander? – Punctul roșu a reapărut pe hartă. Derek nu minte! Calculatorul este folosit de altcineva. Derek, dă-ne o listă cu suspecții de crime cei mai cunoscuți și șireți din Los Angeles! – Imediat domn milițian! – Auzi, nu trăim în anii 80 ai țărilor comuniste. Sunt polițist, nu milițian! – – – Cum zici tu, domn milițian! Alexander își izbi de trei ori capul de perete în timp ce Sarah primi lista cu suspecții de crime, locuințele lor și abilitățile fiecăruia de a ucide. – Hai să mergem, zise Alexander. – Bine, pa, Derek! – Pa, Sarah, și mult noroc! – Să fie.
Sarah și Alexander citeau lista suspecților de crime:
Andree Lector- Strada Vizer, nr 44 – înjunghie în gât Zara Leclin- Strada Vener, nr 2- împușcă în apendic Brazil Heghenson- Strada Cupadelmy, nr 4 – înjunghie în inimă Steuard Locnest- Strada Vizer, nr 42- înjunghie în coastă
– Sarah, nu-i ceva ciudat? – Ce? – Doi criminali stau pe aceeași stradă, la două case distanță! – Mai bine să mergem la cel care înjunghie în inimă să aflăm informații.
Capitolul 9
Au bătut la ușă. Domnul Brazil le deschise: – Ei, da, holla! – Holla. Hablas ingles? – Da! Ce e? – Unde ai fost pe data de 9 mai? – În vacanță cu copiii în Italy! – Bine! Mă duc la toți vecinii tăi! – Si! – Doamnă Rita? – Da! – Domnul Brazil a fost pe 9 mai în Italia? – Da, cu soția și copiii dânsului! I-am însoțit la aeroport și i-am uracat în avion! – Da, bine! – Alexander, un nou punct roșu! Se uită pe calculator.
Trecând la cei doi bărbați care cu ceva timp în urmă stăteau la o terasă, acum sunt la niște birouri la care iar umblă pe calculatorul cu punct roșu! – Lele verde siminoc, omul bun n-are noroc! – Mai taci! N-am chef de glume! Hai să ne terminăm treaba pe calculatorul ăstuia! – Cu mine nu trebuie să vorbești așa. Știm noi ce știm! Fără minciună. Calcultorul e al… – TACI! Vine cineva! – Domnule director, aveți un mesaj! – De la cine? – De la Brazil Heghenson!
( Va urma)

(publicat pe femeide10.ro)

loading...

  1. mioaraneagu spune

    Anuta ,draga, este captivanta povestea !Chiar, astept cu mare interes, cum se vor finaliza cercetarile, in conditiile in care, organele de ancheta americane ,sunt extrem de profesioniste si performante. Un lucru insa ,mi-a atras atentia!Ei, americanii ,nu au avut niciodata,, militieni,,Aceste bazdaganii, au trait doar pe teritoriul nostru ,mioritic. Actiunea se desfasoara pe un teritoriu strain, lor.Mult succes in continuare!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.