Andrei Gheorghe, înmormântare nonconformistă

A rămas un nonconformist și după moarte. Andrei Gheorghe, care a murit pe 19 martie, la 56 de ani, a fost foarte clar cu privire la ce îşi doreşte pentru înmormântarea sa, iar fosta soţie a povestit că va respecta întocmai dorinţele jurnalistului.
Astfel, el nu va avea parte de o înmormântare creștinească, ci va fi incinerat. Mai mult, fanii lui Andrei Gheorghe nu-și vor putea lua rămas bun de el, întrucât familia a decis ca trupul neînsuflețit să nu fie așezat într-o biserică.
”Este adevărat că nu va fi depus, pentru că nu i-ar fi plăcut. Lui îi plăceau lucrurile altfel, nu să-l depunem într-o capelă. Joi și vineri, la Mobis Gallery, de pe strada Medeleev, din București, va avea loc o comemorare, oamenii pot veni să-i aducă flori și să scrie câteva gânduri în cartea de condoleanțe”, a declarat Petruța Gheorghe, fosta soție a lui Andrei, potrivit click.ro
Sicriul cu trupul jurnalistului nu va fi adus aici, ci se va pune la loc de cinste o fotografie de-a sa.
Sâmbătă va fi incinerat
Andrei Gheorghe nu va avea parte nici de înmormântare și s-a stabilit să fie incinerat sâmbătă, la ora 10.00, la Crematoriul Vitan Bârzești, acolo unde pot participa toți cei care l-au îndrăgit. ”Mereu îmi spunea că vrea asta”, a completat Petruța, care nu a dorit să spună unde va fi depus fostul ei soț timp de patru zile, după ce va fi luat de la IML.
”Nu va fi un loc public”, a precizat femeia.