AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Apartamente de vânzare în Constanța – Noi sau vechi, prețul e același

Apartamente de vânzare în Constanța se tot construiesc, chiar dacă prețurile sunt tot mai mari. Cererea este destul de mare, așa că și oferta trebuie să fie pe măsură. Numai că, în Constanța, prețurile pentru șocuințele vechi și noi sunt cam aceleași. Ce să alegi?

Cei care doresc să investească în apartamente de vânzare în Constanța se confruntă cu un fenomen interesant. Constanța este singurul oraș din țară în care prețurile pentru locuințele vechi sunt egale cu cele noi. Iar cererea pentru apartamente de vânzare în Constanța noi rămâne în creștere.

Care apartamente de vânzare în Constanța merită investiția

Oraș cu potențial turistic uriaș, dar și centru universitar de prestigiu, Constanța menține interesuul ridicat celor care doresc să investească în locuințe. Modificarea legislației permite acum ca un cumpărător să beneficieze de TVA de 5%, chiar dacă nu este prima, ci a doua casă. Cum prețurile pe metrul pătrat construit sunt cam la fel, acum depinde de scopul pentru care investești în apartamente de vânzare în Constanța. Spre exemplu, dacă dorești să închiriezi în regim hotelier, atunci ar trebui să te îndrepți către cartiere precum Faleză Nord, mai aproape de plajă. Și nu sunt de neglijat nici zonele dinspre Năvodari sau Mamaia Nord. Dacă vrei, însă, să închiriezi apartamentul pe termen lung, pentru studenți sau angajați, atunci ar trebui să-ți îndrepți atenția către centrul orașului.

Unde să cauți?

Să apelezi la agențiile imobiliare, la anunțurile din publicațiile tipărite sau online, necesită mult timp, alergătură și răbdare. Există însă protaluri de imobiliare care scanează și centralizează toate anunțurile, care verifică informațiile și te scutesc de chin. Totuși, varianta de căutare online este cea mai avantajoasă. Deși există încă mulți proprietari reticenți, de modă veche, care preferă să colaboreze cu agențiile imobiliare, să pună anunțuri în publicațiile locale sau să lipească anunțuri în zone circulate

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!