• Home
  • Știri
  • Arafat: Tu trebuie să fii tu responsabil pentru tine. Nu intri într-un spaţiu despre care ştii că este cu risc seismic clasa I

Arafat: Tu trebuie să fii tu responsabil pentru tine. Nu intri într-un spaţiu despre care ştii că este cu risc seismic clasa I

arafat 1

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, recomandă celor care merg pentru diverse activităţi precum cursuri extraşcolare sau întâlniri de socializare care se desfăşoară în clădiri încadrate în clasa unu de risc seismic să evite să se afle în astfel de imobile.

Întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, ce le recomandă celor care participă activităţi în spaţii încadrate în clase cu risc seismic şi în care au loc diverse cursuri, sunt amenajate cafenele sau se desfăşoară alte tipuri de acţiuni, Raed Arafat a spus că nu poate recomanda nimănui să se afle într-o clădire cu risc seismic ridicat, dacă nu este obligat să fie acolo.

„Dacă ştii că o locaţie este într-un risc seismic clasa I şi că este un pericol dacă eşti acolo, eu, îmi pare rău să o zic, dar mai bine nu te duci. Adică tu trebuie să fii tu responsabil pentru tine. Nu intri într-un spaţiu, dacă nu eşti chiar obligat, într-un spaţiu care este cu risc seismic şi care ştii despre el că este cu risc seismic de clasa ”, a afirmat Arafat, potrivit news.ro.

Parteneri