• Home
  • Articole sponsorizate
  • Aranjarea locului de veci, la propriu si la figurat, in apanajul unei firme de servicii funerare din Bucuresti

Aranjarea locului de veci, la propriu si la figurat, in apanajul unei firme de servicii funerare din Bucuresti

Atunci cand o persoana isi incheie calatoria in aceasta viata si se desparte fizic de cei dragi, lasa o amprenta dureroasa in sufletul apropiatilor. Socul de la primirea vestii, acceptarea evenimentului si echilibrarea emotionala sunt etape ce trebuie parcurse, de obicei, in astfel de cazuri, de rude si prieteni.

Daca la toate acestea se adauga si o situatie neclara in privinta locului de veci si lipsa unei pregatiri prealabile pentru acest moment, inca din timpul vietii, presiunile de pe umerii celor ramasi devin extrem de apasatoare. Cu ajutorul unei firme de servicii funerare din Bucuresti, insa, puteti lasa organizarea intregului ritual al inmormantarii in mainile unor experti.

Veti avea garantia unor servicii profesionale si produse de calitate superioara, care vor satisface si cele mai exigente cerinte. Casa de pompe funebre isi va adapta oferta si va pune la dispozitia dumneavoastra articole funerare personalizate pana la cel mai mic detaliu. Stresul birocratic prin care ar urma sa treceti va fi eliminat, firma ocupandu-se si de intocmirea documentelor necesare procesiunii de inhumare sau incinerare.

servicii funerare Bucuresti

Pachete funerare complete de la A la Z

 

Firma de servicii funerare Bucuresti va va ajuta sa configurati pachetul funerar potrivit bugetului dumneavoastra, astfel incat sa organizati o inmormantare demna pentru persoana decedata. Veti avea posibilitatea sa achizitionati articole funerare fara de care nu ar putea avea loc nicio inmormantare, precum:

  • Sicriul complet echipat, cu toate accesoriile incluse: manere, respete, orare, voaluri;
  • Crucea din lemn, fier, marmura sau alte materiale durabile;
  • Urna funerara pentru cenusa, in cazul in care ati optat pentru incinerare;
  • Monumentul funerar din marmura sau granit pentru locul de veci;
  • Poza din ceramica si placuta comemorativa pentru monumentul funerar;
  • Coroane, jerbe si alte aranjamente florale din flori naturale sau artificiale;
  • Prosoape, batiste, esarfe, doliu, tamaie, lumanari, candele;
  • Catering complet pentru inmormantare, constand in: coliva, colaci, pachete cu produse de dulce sau de post.

Amenajarea sau reconditionarea locului de veci

In apanajul unei firme de servicii funerare din Bucuresti mai intra si amenajarea locului de veci. La cerere, desigur, acestia se pot ocupa si de pregatirea si reconditionarea mormantului in care urmeaza sa fie inhumata persoana decedata. Daca nu exista inca un loc achizitionat, puteti apela la echipa firmei de pompe funebre pentru intermedierea si perfectarea documentelor aferente locului de veci dorit.

In functie de bugetul de care dispuneti si de dorintele dumneavoastra, firma de servicii funerare din Bucuresti se poate ocupa de amenajarea locului de veci cu un monument funerar din granit sau marmura si cu placuta comemorativa pe care vor fi inscrise datele celui decedat. Poza defunctului se poate integra prin intermediul fotoceramicii funerare, oferind posibilitatea vizitatorilor sa isi reaminteasca de acesta de-a lungul anilor, ori de cate ori vor veni sa-i aprinda o candela.

De asemenea, puteti opta pentru modelul de cruce dorit, din lemn, fier sau marmura, felinare funerare si suport pentru vazele cu flori sau ghivece. Aranjamentele florale nu au cum sa lipseasca de la nicio inmormantare. Coroanele, jerbele si buchetele de flori vor infrumuseta locul de veci si ii vor da un aspect optimist si prietenos.

Stabiliti impreuna cu personalul experimentat in servicii funerare Bucuresti cum va doriti sa fie organizata inmormantarea persoanei disparute, iar acestia se vor ocupa in detaliu de toate cele necesare. Comunicarea dintre parti va fi mentinuta in permanenta, pentru a fi asigurata derularea evenimentului in cele mai bune conditii.

Articol realizat de www.iagency.ro

Parteneri