AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Arhiepiscopul Tomisului, întrebat dacă e morală donarea de organe: Organele nepereche nu este moral să le donăm, dar organele pereche putem să le dăm

Arhiepiscopul Tomisului şi-a exprimat public opinia despre donarea de organe, întrebat despre acest subiect în emisiunea la care participă cu regularitate, la un post de radio. Teodosie consideră că donarea de organe este morală atunci când e vorba despre organele pereche, „dacă suntem conştienţi că nu ne afectează viaţa noastră biologică”, considerând că organele nepereche „nu e moral să le donăm”.

„Organele nepereche nu este moral să le donăm, dar organele pereche, dacă suntem conştienţi că nu ne afectează viaţa noastră biologică, putem să le dăm. Cum sunt rinichii, adeseori se fac donaţii de rinichi”, a declarat arhiepiscopul Tomisului, potrivit news.ro.

Statistici date publicităţii la sfârşitul lunii aprilie de conducerea Agenţiei Naţionale de Transplant arată că numărul donatorilor de organe s-a dublat, în prima parte a acestui an, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!