Asigurare de sanatate de acasa

ease ge5e232f86 1280

E Craciunul si oamenii isi fac unii altora urari. Pe primul loc in topul dorintelor se afla sanatatea si nu este uimitor deloc, fiindca fara ea, dispare bucuria simpla de a trai. Starea de bine a organismului atrage belsugul, il face pe om capabil sa se poarte adecvat in orice situatie, sa nu se enerveze si sa fie o prezenta placuta, cand il doare insa ceva, totul se schimba in rau.

Bolnavul devine irascibil, tacut si spune vorbe care ranesc, fiindca este gelos ca persoanele din jurul sau se bucura de sanatate, in timp ce el a pierdut-o. Sanatatea este scumpa si fragila, incat se poate pierde intr-o clipa. Asigurarea de sanatate reprezinta un viitor linistit si se poate realiza in doua moduri:

1.Un regim echilibrat de viata, din punct de vedere al alimentatiei, al regimului de munca si de odihna. Sanatatea este conservata perfect cand tot ce este daunator este eliminat din viata. Alcoolul, tutunul si excesele de orice fel o erodeaza lent.

  1. Configurarea unei asigurari de sanatate de pe site-ul asigurare de sanatate ca in cazul unei imbolnaviri, controalele, tratamentele si interventiile sa fie asigurate.

Oamenii fac tot ce pot sa fie sanatosi, dar ei traiesc inconjurati de microbi, pot suferi diferite accidente sau se trezesc ca anumite parti din organismul lor nu mai functioneaza ca inainte. O asigurare de sanatate inseamna o suma considerabila stransa pentru zilele in care omul trebuie sa se lupte cu boala, sa isi recapete sanatatea. In acele momente este posibil sa stea in concediu medical cu lunile, iar veniturile sa se diminueze considerabil in contextul in care recapatarea sanatatii inseamna costuri enorme.

Polita de asigurare este insa atotputernica, iar posesorul ei va beneficia de:

-controale medicale nelimitate. Sunt oameni care se tem sa mai mearga la control, fiindca stiu exact cat trebuie sa achite si nu dispun de suma necesara. Pe de alta parte, lipsa de la controlul medical poate insemna agravarea bolii. Medicul trebuie sa evalueze starea pacientului si sa ia deciziile care se impun. Uneori trebuie schimbat tratamentul sau facuta o operatie sau o anumita terapie. Intarzierile sunt nefaste.

-analize, investigatii si tratamente nelimitate. Un asigurat medical care si-a configurat asigurarea cea mai avantajoasa de pe site-ul prezentat mai sus nu economiseste banii sa aiba sa plateasca fiecare injectie pe care o face sau fiecare set de investigatii, fiindca acestea sunt gratuite si nelimitate.

-indemnizatie de spitalizare in valoare de 500 de lei pe zi.

-un loc intr-o clinica de specialitate din tara sau din spatiul UE cu care broker-ul de asigurari are contract.

Exista oameni care au in familie persoane care sufera de boli oncologice sau decedati din aceasta cauza si se tem sa nu mosteneasca si ei aceasta afectiune dura. Pe site-ul prezentat mai sus vor gasi o asigurare speciala pentru boli de natura oncologica.

Asigurarea ii va linisti pentru ca ei au vazut de aproape ce inseamna sa fie cineva grav bolnav, sa aiba una dintre acele boli costisitoare si familia sa nu mai gaseasca resursele financiare, sa ii aline suferinta.

Exista si asigurare in caz de spitalizare. Fiecare tip de asigurare se prezinta sub doua forme: Plus si Premium, iar plata se poate face lunar, trimestrial, semestrial si anual.

Analizand perfect ofertele, solicitantii pot observa ca anumite asigurari acopera spitalizarea in state europene sau in Turcia si cazarea insotitorilor in camere de hotel situate in apropierea spitalului respectiv.

Sunt cazuri in care asigurarea de stat nu este suficienta, fiindca ea nu permite internarea in clinici din strainatate sau in clinici particulare dotate la standarde internationale. Daca in spitalele de stat se poate astepta cateva luni pentru anumite investigatii, posesorii asigurarii de sanatate au portile clinicilor particulare deschise, iar acolo ingrijirile vor fi mult mai prompte.

Dupa completarea formularelor de pe site, solicitantii primesc o oferte de pret si pot obtine asigurarea care corespunde dorintelor lor.

Asigurarea de sanatate ofera posibilitatea unor investigatii preventive pentru a se actiona la timp.

Pe site-ul care le permite vizitatorilor sa isi configureze asigurarile de sanatate, oamenii sunt informati despre criteriile pe care trebuie sa le aplice in alegerea asigurarii de sanatate. Acolo sunt incurajati ca oamenii care au peste 25 de ani sa aleaga o polita de asigurare de sanatate cu valabilitatea mai lunga.

Un alt sfat de care trebuie sa tina seama toti romanii este acela ca asigurarea se face din perioada in care omul este sanatos, fiindca in timpul bolii este deja foarte tarziu. Asigurarea de sanatate inseamna economii si siguranta ca in cazul imbolnavirii, asiguratul va  beneficia de cele mai atente ingrijri.

In timp ce plata banilor pentru asigurare se face esalonat, in momentul in care cineva care nu are asigurare necesita spitalizare sau  anumite servicii medicale trebuie sa achite toata suma.

Oamenii trebuie sa se simta in siguranta si sa nu aiba nici cea mai mica teama ca viata lor depinde de banii pe care nu ii au, de aceea sa stranga din timp banii necesari spitalizarii sau tratamentelor, adica sa isi faca asigurari de sanatate.

Este bine ca persoanele care se iubesc mult sa se incurajeze reciproc sa isi faca asigurari de sanatate ca in caz de imbolnavire lupta pentru recapatarea sanatatii sa fie posibila.

Oamenii pot intra pe site-ul broker-ului de asigurari de acasa, prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet, iar informatiile si aplicatiile de pe site ii ajuta sa afle repede si costurile, dar si beneficiile fiecarui tip de asigurare.

Sanatatea este bunul cel mai de pret, de aceea cei care ureaza celor dragi sanatate ii iubesc mult, iar cei care insista sa isi faca asigurari de sanatate iubesc cel mai mult!

Parteneri