A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Astăzi este ziua Mădălinei Manole. Tot astăzi e ziua când și-a pus capăt zilelor

0 1.192

”Fata cu părul de foc”, atât de iubită de public, cea care s-a dedicat scenei cu o dragoste nemărginită, încă de la 15 ani, și-ar fi serbat astăzi ziua de naștere. A ales, acum niște ani, ca ziua de naștere să-i fie și ziua despărțirii de lume, de cântec, de copilul pe care și l-a dorit enorm și, într-un târziu, l-a avut.


APRECIAZA ARTICOLUL !

”Spunea că sunt tatăl ei spiritual. Mă suna și mă întreba asupra pașilor ei în viață. Cu o săptămână înainte de a muri m-a sunat, fără să-mi spună altceva decât că nimeni n-o mai vrea, că televiziunile au uitat-o și că este urâtă. I-am spus că scena e nedreaptă uneori și trebuie să învețe asta. I-am mai spus  că a fost, este și va fi o fată frumoasă. De unde tâmpenia asta că ești urâtă? Tu și când vei fi babă, tot frumoasă vei fi! De unde să bunuiesc  zbuciumul din sufletul ei și plănuirea acelei morți care s-a vrut o replică dată câinoșeniei scenei”, spune cu amărăciune poetul Lucian Avramescu, cel care a suit-o pe scenă pe Mădălina Manole și i-a fost ani și ani ”tată spiritual”.

Giorgiana Radu, AMPress

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More