Au venit nepoții în vacanță? Iată cum vă puteți distra împreună

k46z6y8yjjgfteg

Atașament:
i8h5tpibx3h85ua.jpg

Vă mai amintiți atunci când ați fost copii și așteptați cu nerăbdare vacanța de vară tot anul? Profitați de faptul că nu este nevoie să rezolvați temele de casă și alte sarcini școlare și vă puteți bucura din plin de timpul petrecut cu nepoții. Parcurgeți toate punctele de pe lista noastră și experimentați împreună o vacanță de neuitat.

În fiecare zi o nouă aventură

Cititul cărților are un efect extrem de pozitiv asupra dezvoltării copiilor – le dezvoltă imaginația și le extinde vocabularul. Datorită cărților, ei experimentează o poveste diferită în fiecare zi și împreună cu eroii lor preferați din cărți parcurg lume a fanteziei. Pentru copiii mai mari, cu siguranță puteți alege cărți interesante de știință. Când eram mici, adesea ne avertizau, că nu este permis să scriem în cărți. În unele cazuri, însă, acest lucru nu mai este valabil pentru că acum veți găsi o selecție largă de cărți de colorat, cărți cu activități, puzzle-uri și alte activități distractive pentru copii. Dacă intenționați să parcurgeți o călătorie mai lungă cu mașina, asigurați-vă că aveți cu voi cărți audio care vor fi tovarășul perfect de călătorie.

Când plouă toată ziua

Nu lăsați vremea urâtă să vă strice distracția. Există atât de multe activități distractive pe care le puteți face și interior. Faceți clic pe flanco.ro sau evomag.ro unde vă așteaptă o gamă variată de console și jocuri PC. Dacă doriți să faceți cumpărături mai ieftin, introduceți voucher Flanco sau voucher Evomag și economisiți. În timpul jocului, timpul va trece mai repede și fără să vă dați seama soarele va răsări din nou afară.

Aventuri prin pădure

Copii adoră aventura. Răsfățați-i cu una de care își vor aminti încă mult timp după vacanță. Vara ne încurajează la activități în aer liber. Împachetați un cort, saci de dormit, provizii de mâncare și mergeți la camping cu ei. Copiii vor fi încântați de schimbarea mediului și de faptul că pot petrece noaptea în aer liber. Dacă nu aveți șansa de a merge la camping, duceți-i la un picnic. Împachetați mâncarea lor preferată în coș și mergeți împreună în cel mai apropiat parc.

Coaceți ceva împreună

Cine a spus că a petrece o după-amiază în bucătărie nu poate fi distractiv? Încă de la o vârstă fragedă, copiilor le place să-și urmărească părinții și bunicii în bucătărie și să-i ajute la gătit și la copt. Implicați-i în prepararea unui tort, înghețatei sau a altor delicii dulci. Cel mai mult le va plăcea să taie aluatul sau să decoreze prăjiturile. Veți vedea cum vă distrați împreună.

article thumb 2

Răcoriți-vă lângă apă

Ce poate fi mai plăcut vara decât să petreceți toată ziua lângă apă? Veți merge la piscină sau la aquapark? Sau preferați zonele naturale pentru scăldat? Copiii mai mici se pot bucura, de asemenea, de piscina gonflabilă din grădină sau de pe balcon. Vara și apa sunt combinația perfectă.

Distrați-vă și învățați ceva nou

Nu există copii cărora să nu le placă animalele. Surprindeți-i cu o excursie la cea mai apropiată grădină zoologică, unde vor putea admira animale domestice și exotice și vor învăța ceva interesant despre ele. Dacă nu există grădină zoologică în zona dvs., puteți merge, de exemplu, la un muzeu. Vara există, de asemenea, un bogat program de spectacole de teatru pentru copii. Sau îi poți duce la cinema la desenele animate preferate.

Dezvoltați-le talentul

Nepoții voștri preferă să deseneze și să picteze? Atunci mergeți la papetărie și cumpărați-le desene, vopsele, pensule și alte articole pentru colorat. Dacă aveți curaj, puteți să le confecționați și un suport pentru pictruă și să transformați camera de zi într-un studio de pictură. Puteți să le pregătiți imagini după care să picteze sau pot să-și dea frâu liber imaginației. După ce lucrarea va fi gata o puteți pune împreună într-o ramă.

Parteneri