Avocat: Soţia lui Dincă a aruncat, a distrus, a alterat probe

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat, joi seară, la ieşirea de la sediul DIICOT, că Elena Dincă, soţia principalului suspect al crimelor de la Caracal, a aruncat, a alterat şi a distrus probe, neştiind să precizeze dacă a făcut-o intenţionat sau nu.

„În momentul în care am început să pun întrebări, s-a stricat treaba, a început să tremure, să se înroşească, a început să răspundă în aceeaşi frază cu trei contradicţii, a început să nege, să revină şi ceea ce pot să vă spun, ca să nu intru în amănunte care ţin de un anumit secret, vreau să vă spun că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, sunt contraziceri extradinare între declaraţiile lor. În momentul în care am început să pun eu întrebările, declaraţia a fost întoarsă, nu a avut nimic de-a face, deci s-a schimbat totalmente faţă de ceea ce a declarat prima dată”, a declarat Tonel Pop, potrivit Mediafax.

Avocatul a acuzat-o pe Elena Dincă că ar fi distrus probe.

Distribuie prietenilor

„Ce pot să vă mai spun e că, în mod clar, şi prin ce a declarat şi prin ceea ce rezultă din ceea ce au spus celelalte persoane, clar această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenţie, voit, nevoit, obligată, din greşeală, dar vă spun că este o întreagă nebunie”, a completat Pop.