A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Avocatul Poporului, cu privire la izolarea bătrânilor: Astfel de „măsuri de tip totalitarist” nu vor fi niciodată o opţiune în România

1 339

Avocatul Poporului cere autorităţilor să liniştească populaţia şi să dea asigurări că persoanele de peste 65 de ani nu vor fi îndepărtate din familiile şi din locuinţele lor.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Avocatul Poporului solicită autorităţilor să liniştească populaţia şi să dea asigurări că măsuri precum cele vehiculate în spaţiul public referitoare la persoanele de peste 65 de ani nu vor fi adoptate în România. În ultimele două zile, la Avocatul Poporului s-au primit sute de petiţii, în care persoane în vârstă îşi exprimă temerea în legătură cu aşa-zisele planuri şi declaraţii ale unor oficialităţi din statul român privind îndepărtarea persoanelor de peste 65 de ani din familiile lor şi din locuinţele lor”, arată un comunicat al Avocatului Poporului, potrivit Agerpres.

Avocatul Poporului solicită şefului statului, premierului şi Grupului de Comunicare Strategică să dea asigurări că adoptarea unor astfel de „măsuri de tip totalitarist” nu vor fi niciodată o opţiune în România.

loading...
1 Comentariu
 1. LevSt. spune

  iar loveste ortodocsia comunista, probalbil ca acest cercel era unul dintre cei care semnau „statisticile” ca in Romania comunista nu exista, foamete, tuberculoza, SIDA, etc., a stiut mos iliescu (marele mafiot co- si neocomunist) pe cine sa promoveze, banuiesc ca cercel& asociatii cauta prin tara o stanca mai acatarii, unde sa-i puna pe doua randuri(ce coincidenta! , ca la aprozar!) pe cei mai batrani ca el, de la el incolo incep bataranetile… La biografia lui, este exact ca si la a carmenitei de Sibiu, „NU are tata , nu are mama”/ nu cumva si parintii acestui cercel(macar unul dintre ei), era cu grade mai inalte decat gardul?!
  Acest ardei, umplut pan la refuz cu kaka,/
  E mai destept chiar decat oaia (sau capra),/
  Si e strain de sociologie,/
  (La fel, si de microbiologie,/)
  Se vede ca este os din scoala lui pingele,/
  Doar ca s-a rebotezat: Mengele,/
  „El vrea cu osatura-i carpiana,tarsiana,/
  Sa ne impinga chiar de pe o stanca tarpiana,/
  Adica dupa ce ne-a lasat fara de tarini si patul,/
  Acum vrea sa ne dea si shutul cel final, in koor!/
  D’acea, noi toti „babetzii” si „moasele”, un singur glas,/
  Zicem: cercel, o sa-ti bagam si tie, un belciug, in nas!/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult