Băiatul lui Dragnea a strâns o avere consistentă după nuntă. Valoarea minimă a darului

Liviu Dragnea și-a însurat duminică fiul, dând o petrecere grandioasă la Palatul Snagov, la care au fost invitați peste 700 de oameni, politicieni cu greutate și oameni de afaceri. Una din cele mai arzătoare întrebări, la o zi de la importantul eveniment, este legată de valoarea totală a „încasărilor” obținute de Dragnea junior, din darul de nuntă, scrie Libertatea. 

Deși Codrin Ștefănescu spunea, înainte de eveniment, că nu va fi o nuntă cu dar, lucrurile nu au stat deloc așa. Astfel, potrivit surselor Libertatea, băiatul lui Dragnea a strâns o avere la petrecerea de la Snagov.

Menționăm că meniul de nuntă la Palatul Snagov a fost de 110 de euro de persoană. Potrivit surselor Libertatea, cel mai mic dar de nuntă a fost, pe lângă suma de bani pentru „tacâm”, de 390 de euro, alți bani pentru miri, să-și clădească ”un viitor”. Mai exact, în plic a fost lăsată o sumă  de 500 de euro, dar alte surse spun că nimeni nu  a dat atât de puțin.

Distribuie prietenilor

Dar, pentru că nu vorbim despre orice nuntă, ci despre cea a fiului liderului celui mai puternic partid politic din România, au fost și nuntași care au ridicat ștacheta mult mai sus și au lăsat mirilor cadouri și plicuri care depășesc considerabil valoarea de 1.000 de euro.

Se poate specula –  scrie Libertatea – că nunta lui Dragnea Jr. a avut încasări de peste jumătate de milion de euro.

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu, Elena Băsescu, cea care și-a organizat nunta tot la Palatul Snagov, a câștigat la nuntă 460.000 de euro. Cel puțin dacă ne luăm după declarația de avere făcută publică de Elena Băsescu, în 2013, la un an de la eveniment.

Unii au comparat nunta fiului lui Dragnea cu ”un miting al puterii financiare a PSD”.