• Home
  • Prima
  • Baronul PSD Marian Oprișan a pierdut, după 20 de ani de domnie, CJ Vrancea

Baronul PSD Marian Oprișan a pierdut, după 20 de ani de domnie, CJ Vrancea

oprisan doi 1

Candidatul PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a câştigat Consiliul Judeţean Vrancea, având un avans de circa 2.800 de voturi în faţa lui Marian Oprişan, după numărarea a circa 89% din voturi, potrivit numărătorii paralele a PNL Vrancea, transmite Agerpres.

Reprezentanţii PSD susţin că în Vrancea, la alegerile pentru CJ, sunt circa 10.000 de voturi nule şi au cerut deja renumărarea acestora.

Marian Oprișan este baronul PSD cu cea mai mare vechime în partid: el conduce județul Vrancea de 20 de ani, fiind timp de 5 mandate președintele Consiliului Județean. De numele lui sunt legate plângeri penale, dosare, nenumărate abuzuri dovedite sau nedovedite și realizări aproape de zero pentru județul pe care care l-a folosit ca pe moșia lui, scrie un comentator.

„După numărarea a circa 89% din voturi, Cătălin Toma are 43,6% din voturile valabil exprimate, având un avans de circa 2.800 de voturi faţă de Marian Oprişan, care are 41,3% din voturi”, a declarat, pentru AGERPRES, secretarul general adjunct al PNL Vrancea, Adrian Creţu.

Parteneri