• Home
  • Știri
  • Beneficiile masajului tantric in viata amoroasa a unui cuplu

Beneficiile masajului tantric in viata amoroasa a unui cuplu

1 scaled 2

Exista multe cupluri care au dificultati, limitari si constrangeri ce nu le permit sa obtina placere si intimitate. In ceea ce priveste conceptul intim al relatiei conjugale, stiai ca masajul tantric poate face minuni pentru viata ta amoroasa?

Daca vrei sa condimentezi lucrurile, acesta este un mod diferit de a va intalni in cuplul si de a va cunoaste unul pe celalalt. Acest lucru aduce un nou impuls si dezvolta chimia in relatie. Prin aceste masaje de relaxare, va puteti conecta cu corpul partenerului oferind o crestere a intimitatii si complicitate.

Intimitate crescuta

Dupa aceasta experienta in doi, devotamentul si increderea, precum si viata sexuala devin mai simple, usor de tratat si sporesc afectiunea si infrumuseteaza compania.

Cunoaste corpul partenerului tau

Cu masajele de cuplu, cuplurile invata arta atingerii si utilizarea simturilor pentru a obtine mai multa sensibilitate, pentru a intari legatura de companie, dragoste si prietenie.

Intensificati sensibilitatea corpului

Este important ca sensibilitatea cuplului si capacitatea orgasmica sa creasca. Cuplul ar trebui sa incerce sa mentina niveluri mai ridicate de placere.

Controleaza starile de placere in ritmul partenerului tau

Pentru a condimenta relatia, este important sa inveti diferitele tehnici de meditatii si ritualuri tantrice pentru a aduce mai aproape cuplul. La goldtantriclondon.com, masajul incepe cu un ritual pentru a va deschide spatiul tantric special si a crea rezonanta intre voi doi. Atunci este timpul sa va conectati cu propriul corp si sa renuntati la tot ceea ce nu ai nevoie acum. Fiecare parte a corpului vostru va fi atinsa senzuala sau ferm, blanda sau dinamica. Va veti bucura de un masaj cu sarong, prosoape fierbinti, pene senzuale sau atingeri de blana. Chiar si atunci cand va relaxati adanc, veti simti prezenta partenerului care se bucura de acelasi proces.

Pregatit pentru partea principala a masajului, veti savura un masaj cu ulei cald pe tot corpul, cu elemente dinamice, senzuale si erotice. Relaxandu-va muschii si deblocandu-va canalele interioare, va deschideti catre fluxul de energie intre sex si inima. Va veti relaxa prin masaj profund si senzual al sanilor, masaj de deschidere a pelvisului sau masaj anal.

Conform dorintelor, acum veti fi atins minunat de intreaga voastra zona intima. Daca vreti sa mergeti in zona de placere si emotie, abandonati-va expansiunii energiei sexuale care se raspandeste in intregul corp. Orgasmul poate veni (sau nu), dar cu o calitate total diferita. Nu exista niciun scop de atins…

Masajul se incheie cu o relaxare profunda si ritual de inchidere. In cele din urma, aveti timp singur cu partenerul pentru a va bucura de aceste momente intime.  In cadrul special al unui masaj de cuplu, tantra serveste ca o sursa de stimulare si reinnoire pentru relatia, dragostea si sexualitatea voastra. Pe langa experienta unica de masaj tantric relaxant, puteti atinge impreuna emotia, deschiderea inimii si extinderea constiintei. Intimitatea partajata intr-un cadru sigur de granite convenite poate fi eliberatoare, interconectare si incitanta. Subiectul granitelor reciproce este adesea foarte sensibil si, de dragul unei adevarate intimitati, nu trebuie evitat. Cu noi puteti vorbi deschis despre acest subiect, primind feedback si sprijin de la profesionisti cu experienta. Printr-o experienta comuna intr-un cadru sigur, multe probleme se pot relaxa si vindeca. Puteti simti mai mult ceea ce aveti nevoie, ce este bine pentru voi sau nu. In consecinta, gaseste impreuna cu partenerul o cale concertata prin care amandoi sa va simtiti bine.

Aducerea unei alte persoane in spatiul vostru personal va permite sa va observati partenerul primind placere sexuala, sa va extindeti cunostintele tantrice si sa cresteti multumirea in viata sexuala. Optarea pentru doua maseuze profesioniste de cuplu va ofera posibilitatea de a experimenta simultan masajul tantric, conectandu-va la nivel emotional.

Observarea partenerului in timpul masajul tantric inseamna ca amandoi puteti invata noi moduri de a va face placere unul altuia. De exemplu, as sugera cu caldura cuplurilor care doresc sa-si extinda cunostintele sexuale sa incerce un masaj corp-la-corp, in care contactul piele-la-piele este facut pentru a oferi un sentiment erotic minunat. Puteti urmari cum partenerul este incantat, puteti invata noi abilitati si le puteti explora in propria casa.

Un masaj tantric este modalitatea perfecta de a incerca ceva nou. Desi este posibil sa aveti rezerve la inceput, aceasta alternativa sigura la rezervarea unei escorte sau a leganarii este o modalitate excelenta pentru cupluri de a-si reaprinde viata amoroasa sau de a ajuta la vindecarea problemelor relationale. Puteti sa savurati atat tehnicile tantrice folosite, cat si sa invatati cum sa va satisfaceti cu adevarat unul pe celalalt.

Daca doriti sa incercati un masaj femeie pe femeie, un masaj tantric lesbian va poate ajuta sa va deschideti mintea catre explorarea sexuala. Acest tip de masaj este disponibil pentru toate femeile si multe se bucura de aceasta experienta, chiar daca sunteti libera sa va opriti in orice moment al masajului. Indiferent de preferintele voastre sexuale, un masaj tantric feminin va permite sa fiti aventuros sexual.

Este firesc sa va simtiti nervos daca nu ati mai experimentat niciodata un masaj tantric. Cu toate acestea, masajul tantric este un tratament profesional care este sigur atat pentru voi, cat si pentru partenerul vostru, pentru a obtine fericirea erotica fie in afara casei, fie in locuinta. Maseuza este bine educata in tehnici tantrice care va vor ajuta sa va dezvoltati cunostintele sexuale si va satisfaceti partenerul.

La goldtantriclondon.com clientii beneficia de experienta maseuzelor specializate in astfel de masaje atat pentur cuplu, cat si pentru sedinte personale. Masajul este o oportunitate de a va cunoaste corpul si zonele care va fac sa va relaxati!

Parteneri