Beneficiile unui dozator de apa comparativ cu PET-urile

dozator de apa 1

Se stie cat de importanta este hidratarea corecta, insa nu toata lumea este constienta de acest lucru, mai ales in zilele noastre. Spre exemplu, desi este important sa consumi aproximativ 2 litri de apa pe zi, nu doar cantitatea conteaza, ci si calitatea.

De exemplu, stiai ca atunci cand utilizezi un dozator de apa, ai parte de mai multe avantaje decat ai avea consumand apa din PET-uri? Descopera mai multe despre acest subiect in cele ce urmeaza!

dozator de apa 2
dozator de apa

Protejezi mediul inconjurator

 

Inainte de orice, trebuie precizat faptul ca PET-urile polueaza planeta, fiind un factor important pentru deteriorarea mediului inconjurator. In cazul in care nu reciclezi corespunzator sticlele folosite, ii faci rau planetei si, pe termen lung, celor care vor trai aici in viitor.

Cand utilizezi un dozator de apa, vei putea folosi exclusiv bidoane de apa la 19 litri, oferite de H2On. Acestea sunt echivalentul a aproximativ 9 sticle de apa la 2 litri. In plus, atunci cand ai consumat bidonul, acesta trebuie returnat catre H2On, unde va fi reciclat corespunzator.

 

Ai grija de sanatatea ta si a celor din jur

 

Unul dintre cele mai mari avantaje de care se bucura cei care utilizeaza un dozator de apa pentru a se hidrata corespunzator este reprezentat de faptul ca au acces rapid si facil la o sursa de apa de incredere. Din acest moment, avantajele nu vor intarzia sa apara!

De exemplu, persoanele care se hidrateaza corespunzator se odihnesc mai bine, se concentreaza mai usor si sunt mult mai pozitive si mai productive. Consumand cantitatea de apa recomandata zilnic, iti ajuti organismul sa functioneze la cote maxime.

Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca studii recente demonstreaza faptul ca sticlele din PET pot avea efecte negative asupra sanatatii pe termen lung. Pentru a evita astfel de consecinte, este recomandat sa utilizezi bidoane realizate din tritan si policarbonat.

 

Economisesti timp

 

Daca alegi sa utilizezi un dozator de apa pentru a te hidrata, poti uita de momentele in care ramaneai fara apa, de transportul sticlelor de la magazin catre casa si de alte aspecte asemanatoare. In schimb, este recomandat sa colaborezi cu o companie precum H2On, care ofera servicii de livrare apa in aceeasi zi in care a fost efectuata comanda. Descopera mai multe despre H2On, un brand 100% autohton, in continuare!

 

Ai acces la o sursa de apa de calitate superioara

 

Aceasta regula se aplica doar daca alegi sa colaborezi cu un serviciu de livrare apa de incredere. De exemplu, compania romaneasca H2On produce apa sub brand propriu, care este distribuita in bidoane de 19 litri. Aceste bidoane sunt confectionate exclusiv din tritan sau policarbonat si sunt compatibile cu majoritatea modelelor de dozator de apa.

In plus, apa H2On este recunoscuta atat la nivel national, cat si international pentru calitatea si puritatea sa. Nefiind tratata microbiologic, aceasta poate fi consumata de oricine, inclusiv de bebelusi, femei insarcinate sau copii.

Cand vei accesa platforma online a companiei H2On, nu vei descoperi doar apa sub brand propriu, modele performante de dozatoare, ci si nenumarate oferte care iti vor permite sa te hidratezi corespunzator si sa te bucuri de cele mai bune sortimente de cafea si ceai acasa sau la birou.

In concluzie, daca vei utiliza un dozator acasa sau la birou, vor exista doar beneficii atat pentru tine si cei apropiati, cat si pentru planeta!

Parteneri