• Home
  • Știri
  • Benone Sinulescu, în stare gravă, după ce a fost găsit inconştient în casă

Benone Sinulescu, în stare gravă, după ce a fost găsit inconştient în casă

Benone Sinulescu optimizat 700x530 1

Artistul Benone Sinulescu se află în stare gravă, după ce, joi, a fost găsit inconştient, căzut în casă. Fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, spune că familia cântăreţului a decis ca acesta să fie dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate.

Potrivit impresarului, citat de click.ro, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă rămas izolat în pandemie şi fără acces la medicul specialist, situaţia s-a agravat.
Joi, artistul a fost găsit căzut în casă, inconştient.

„Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgenţă, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condiţiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) şi unde se aşteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,” a declarat Ionuţ Pavel pentru TVR.

Benone Sinulescu va fi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, pentru că are nişte complicaţii care nu pot fi tratate la centrul de îngrijiri paliative, potrivit Antena 3.

Parteneri