• Home
  • Prima
  • Biden a câștigat o dată și a căzut de două ori. Ironii peste ironii…

Biden a câștigat o dată și a căzut de două ori. Ironii peste ironii…

Preşedintele Biden, ţinta multor ironii legate de memoria lui (în campania electorală şi-a încurcat adversarul cu un fost  preşedinte american) este  ironizat și pentru împiedicarea în timp ce se hârjonea cu câinele lui preferat, ceea ce i-a adus o fractură la talpă. Pentru a se da țanțoș, președintele celei mai puternice forțe militare a lumii, în vârstă de 78 de ani, a urcat mai iute decât l-au ținut țurloaiele scara  la Air Force One,  zilelen trecute.

Ajuns la jumătatea scării avionului  Biden s-a împiedicat de două ori, căzând în genunchi. Încercând să se dea iar vioi, a mai fost aproape de o a treia cădere. Avionul prezidențial a decolat la puțin timp după incident de la baza militară din Andrews, din periferia Washingtonului.

Incidentul a declanșat o campanie de presă la adresa președintelui care suportă, mai ales din partea adepților învinsului Trump (nici el junior, doar cu  trei ani mai tânăr), ironii peste ironii, de la cele că ”adia vântul”,  până la altele care fac trimitere la scleroză și altele înrudite. Rusul Putin i-a transmis, din colțul gurii, cu un rictus de satisfacție, ”sănătate, pe bune”.

D. Dumitru. AMPress

Parteneri