• Home
  • Știri
  • Biroul Politic Central al ALDE își contrazice președintele. „Nu putem sta la aceeași masă cu cei care au tăiat veniturile românilor, au distrus economia țării”

Biroul Politic Central al ALDE își contrazice președintele. „Nu putem sta la aceeași masă cu cei care au tăiat veniturile românilor, au distrus economia țării”

alde 1 1

Biroul Politic Central al ALDE face câteva precizări, după ce președintele partidului, Daniel Olteanu, a participat la Școala de Vară a PMP, unde s-a vorbit despre un proiect comun.

„Domnul Daniel Olteanu a participat la evenimentul organizat de către Partidul Mișcarea Populară fără a avea vreun mandat din partea conducerii ALDE. Așadar, orice angajament și orice declarații făcute de domnia sa în cadrul Școlii de Vară a Organizației de Tineret a PMP au fost în nume personal, sub nicio formă în numele ALDE”, arată un comunicat transmis de ALDE.

„ALDE nu și-a exprimat vreun moment dorința de a realiza un proiect politic alături de PMP. Orice decizie privind angajamentele politice sau posibile alianțe politice trebuie să fie discutate și agreate împreună cu membrii ALDE și ai conducerii partidului, nu asumate pe persoană fizică.

ALDE nu își dorește să realizeze niciun proiect politic cu partidul lui Eugen Tomac și al lui Traian Băsescu, cel care pe parcursul mandatului său a atacat în mod constant ALDE. Nu putem sta la aceeași masă cu cei care au tăiat veniturile românilor, au distrus economia țării și și-au bătut joc de statul de drept din România și de drepturile și libertățile cetățenilor”, precizează comunicatul citat, semnat de membrii Biroului Politic Central al ALDE.

Parteneri