• Home
  • Prima
  • Bode: Mi-a venit factura la energie 1700 de lei pe decembrie. Stau în chirie

Bode: Mi-a venit factura la energie 1700 de lei pe decembrie. Stau în chirie

bode

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, joi seară, după ședința de guvern, că pe luna decembrie a primit facturi la energie electrică și gaze naturale de aproximativ 1700 de lei și, având în vedere că stă în chirie la un proprietar persoană juridică, nu speră să beneficieze de o compensare.

„Mi-a venit factura la energie (pe decembrie – n.red.). Eu stau în chirie aici. M-am uitat și eu pe luna septembrie. Aveam undeva la energie electrică, gaze naturale 300 și ceva de lei. Și cu îngrijorare m-am uitat la factura de pe luna decembrie – undeva la 1700 de lei energie electrică și gaze naturale.
Menționez faptul că acel contract este pe proprietar și proprietarul este persoană juridică, așadar speranțele mele de a beneficia proprietarul de o compensare sunt zero”, a afirmat Lucian Bode, potrivit digi24.ro.

Președintele PNL Florin Cîțu a declarat joi că revenirea la o piață reglementată pentru energie și gaze nu rezolva criza energetică pe termen lung. Acesta spune că sunt necesare investiții în sectorul energetic, iar investitorii nu le vor face dacă piața nu este liberalizată.

Parteneri