• Home
  • Știri
  • Bode: Să fie foarte clar, PNL dă guvernări, nu participă la guvernări în calitate de partid-balama

Bode: Să fie foarte clar, PNL dă guvernări, nu participă la guvernări în calitate de partid-balama

bode 2

Lucian Bode, secretar general al PNL, acordă nota 7, pe o scară de la 1 la 10, colaborării cu partenerii de guvernare din PSD și se declară convins că liberalii pot să dea guvernarea României și după alegerile din 2024 ca un partid „care a unit dreapta în jurul său”.

Întrebat despre o eventuală candidatură comună cu PSD la alegerile parlamentare, ministrul de interne a reamintit că a existat USL și crede că trebuie învățat din ce a fost bine ce a funcționat și ce nu a funcționat. „Nu cred că este bine să repetăm greșelile trecutului”, spune Lucian Bode.

„Să fie foarte clar, Partidul Național Liberal dă guvernări, nu participă la guvernări în calitate de partid-balama. Sunt absolut convins că în 2024 PNL poate da guvernarea României. Depinde doar de noi. Noi trebuie să facem tot ce ține de noi să reușim, împreună cu partenerii de coaliție, să trecem România prin această criză de securitate economică fără precedent de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace și să ne consolidăm ca partid de dreapta, cel mai mare partid de dreapta din România. Și îndrăznesc să spun să intrăm în alegerile din 2024 ca un partid care a unit dreapta în jurul său”, a declarat secretarul general al PNL, într-un interviu pentru Digi24.

Parteneri