Bombă? Vlad Cosma, coautor la un scandal cu înregistrări, ar fi părăsit ţară, cu o zi înaintea chemării la DNA

Vlad Cosma, fiul lui Mircea Cosma este citat marţi, 13 februarie, la DNA Ploieşti, într-un dosar instrumentat de procurorii de la Ploieşti, dar surse apropiate fostului deputat susţin că acesta nu s-ar mai afla în ţară, scrie Adevărul.

Vlad Cosma este aşteptat, marţi 13 februarie, la sediul DNA din Ploieşti unde este citat ca martor într-un nou dosar. Deocamdată, procurorii ploieşteni nu vor să ofere informaţii cu privire la obiectul cauzei în care fostul deputat va trebui să depună mărturie şi nici ce persoane mai sunt implicate. În Ploieşti, există informaţii cu privire la faptul că Vlad Cosma nu s-ar afla pe teritoriul României, motiv pentru care marţi este posibil să nu se prezinte la Parchet. Sunt informații că el s-ar afla deja în Costa Rica. TVR 1 a transmis aceeași informație.
DNA a dat, luni 12 februarie, publicităţii un comunicat de presă în care informează că are în lucru un dosar de şantaj care vizează membrii familiei Cosma, dar şi apropiaţi ai acestora. Dosarul a fost deschis după ce în spaţiul public au apărut mai multe înregistrări audio catalogate drept ”montaje, colaje” despre care DNA susţine că au menirea de a compromite procuroriim scrie Realitatea.net