• Home
  • Știri
  • Buşoi: Mi se pare chiar comic că Nicușor Dan îşi pune problema unui al doilea mandat. Extrem de puţin probabil să mai aibă susţinerea PNL

Buşoi: Mi se pare chiar comic că Nicușor Dan îşi pune problema unui al doilea mandat. Extrem de puţin probabil să mai aibă susţinerea PNL

busoi

Susţinerea pe care i-a acordat-o PNL, acum doi ani, lui Nicuşor Dan pentru a ajunge primar general al Capitalei este puţin probabil să fie replicată la următoarele alegeri locale, care urmează să fie organizate, conform legii, în 2024, a declarat, la G NDUL EXCLUSIV, Cristian Buşoi, vicepreşedinte şi europarlamentar liberal.

„Cred că va fi extrem de puţin probabil ca, la următoarele alegeri, Nicuşor Dan să mai aibă susţinerea PNL”, spune Cristian Buşoi, care este de 26 de ani membru al partidului şi de aproximativ 15 ani reprezentant al României în Parlamentul European.
Cristian Buşoi a afirmat că va cere, în interiorul PNL, ca partidul să nu mai susţină abordarea actualului primar general, care a dezamăgit o mare parte dintre alegători.

„ (…) Din păcate pentru foarte mulţi care şi-au pus speranţa în primarul actual al Bucureştiului, din păcate pentru ei şi din păcate pentru noi, cei care i-am oferit o susţinere politică la acel moment, aceste aşteptări nu au fost împlinite prin prestaţia actualului primar şi a echipei pe care şi-a construit-o la nivelul Primăriei Municipiului Bucureşti”, a declarat Cristian Buşoi, conform gandul.ro, citat de news.ro.

Întrebat dacă Nicuşor Dan va primi sau nu în continuare sprijinul liberalilor pentru conducerea PMB, Cristian Buşoi a apreciat că este ”extrem de puţin probabil”.

„Eu cred că va fi extrem de puţin probabil ca, la următoarele alegeri, Nicuşor Dan să mai aibă susţinerea Partidului Naţional Liberal şi cred că acestă delimitare va trebui făcută mult mai repede. Mai cred că PNL ar trebui să îşi găsească mai repede una sau mai multe soluţii, un lider care să înceapă deja să construiască o candidatură în numele PNL pentru alegerile din 2024, pentru că putem găsi soluţii foarte bune în interiorul PNL şi să încerce, pentru perioada următoare, să-l convingă, cu toate motivele şi inclusiv cu voturile pe care le acordă în Consiliul General, pe actualul primar să îşi revizuiască urgent atitudinea, pentru că, în acest fel, Bucureştiul rămâne blocat”, a spus Cristian Buşoi.

El a subliniat că blocajul nu este numai la capitolul dezvoltări de locuinţe, de birouri, de clădiri – investiţii private, ci e vorba chiar şi de proiecte publice, respectiv cele de infrastructură – drumuri, străzi, investiţii publice.

Parteneri