Călătorii în confort în sălile de afaceri Mastercard

Dacă vă plac călătoriile sau vizitaţi deseori alte țări, cu siguranţă că ajungeţi să aşteptaţi în sălile comune ale aeroporturilor. Aici practic mereu este gălăgie şi uneori nu sunt locuri libere. În astfel de condiții, așteptarea unui zbor cu greu poate fi numită confortabilă, dar deținătorii de carduri bancare Mastercard premium au ocazia să viziteze sălile de afaceri în condiții preferențiale.

Cardurile Mastercard premium: avantajele sălilor de afaceri

Programul Lounge Key vă oferă acces în sălile VIP, unde puteţi gratuit:

Distribuie prietenilor
  • să citiți ziare, reviste locale;
  • să serviţi ceai, cafea, precum și gustări reci sau băuturi alcoolice şi slab alcoolice;
  • să beneficiaţi de acces la Internet prin conexiune Wi-Fi de mare viteză, copiator, fax;
  • să priviţi televizorul;
  • să utilizaţi camera de duşuri etc.

Așteptarea premium în astfel de săli de afaceri va fi întotdeauna confortabilă, deoarece veți sta într-o atmosferă calmă și plăcută. Având în vedere oportunitățile și privilegiile exclusive, precum și deservirea excelentă, timpul de așteptare a cursei va zbura aproape neobservat.

Vă rugăm să rețineți că serviciul Lounge Key este disponibil doar pentru persoanele care au solicitat un card Mastercard premium la oricare dintre băncile din Moldova, şi anume cardurile Platinum, World Elite și World Black Edition.

De ce aveți nevoie pentru a vizita sala de afaceri: Aeroportul Internațional Chișinău

Dacă deţineţi un card Mastercard premium, sunteți eligibil pentru acces la zona VIP din aeroport. În acest scop, trebuie să prezentaţi cardul dvs. angajatului sălii de afaceri, precum și biletul de îmbarcare pentru avion. Dacă datele din ele coincid, vi se va propune să treceți prin verificare – o cerință obligatorie pentru vizitarea sălii VIP în condiții preferențiale.

În timpul acestei proceduri, va trebui să culegeţi codul PIN al cardului dvs. premium pe un terminal special. Dacă codul este corect, o sumă de 1 leu va fi înghețată în contul dvs. de card. După ceva timp, de regulă, după câteva minute, banii vor reveni la sold.

Timpul de şedere gratuită în sala de afaceri este de trei ore. Dacă doriți, puteți rămâne o perioadă mai lungă, achitând pentru timpul suplimentar.

Încă un avantaj este faptul că vă puteţi lua cu dvs. copiii cu vârsta de până la 12 ani inclusiv. Nu este nevoie să plătiți pentru șederea lor în zona VIP.

Vă rugăm să reţineţi că programul Lounge Key funcționează nu doar în aeroportul din  Moldova, ci și în aeroporturile din alte țări – România, Republica Cehă, Ungaria și altele. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați linia fierbinte Mastercard. Angajații băncii-emitente a cardului dvs. premium sunt, de asemenea, disponibili să vă ofere informații suplimentare.