Cămașa bărbătească – 3 combinații vestimentare pentru femei!

Camasa barbateasca 3 combinatii vestimentare pentru femei min scaled 1

Dacă te uiți la filme, probabil cunoști deja clișeul acela vizual în care o femeie bea cafeaua dimineața îmbrăcată doar într-o cămașă puțin descheiată la gât, alături de partenerul ei, după o noapte lungă. Dincolo de această romanțare, există, cu adevărat, infinite modalități de a integra o cămașă bărbătească în ținute feminine. 

Stilul masculin a influențat foarte mult moda femeilor în ultimii ani, astfel că, în prezent, toate fetele au o pereche de boyfriend jeans, o cravată sau un sacou oversized, pe care le poartă frecvent. Diferența majoră dintre cămășile masculine și cele feminine este aceea că, la bărbați, nasturii sunt pe dreapta, iar la femei, pe stânga, acest lucru datând de pe vremea când damele aveau servitoare care le ajutau să se îmbrace, pe când bărbații s-au îmbrăcat singuri dintotdeauna. 

Cert este că dimensiunea oversize și materialul mult mai rezistent din care sunt confecționate cămășile masculine, le fac perfecte pentru ținute stylish. Dacă nu ai încă o cămașă masculină, vezi aici modele pe care le-ai putea folosi în combinațiile tale vestimentare.

Cele 3 combinații vestimentare cu o cămașă masculină:

  • Cămașa bărbătească – rochie cu maieu

Camasa masculina rochie min

Dacă vrei să abordezi o ținută de o neglijență studiată, comodă pe deasupra, alege să porți cămașa prietenului peste un maieu de culoare contrastantă sau chiar direct pe piele, alături de colanți și încălțări cu toc sau teniși, în funcție de eveniment. Dacă ești la plajă sau, pur și simplu, într-o zi caniculară, renunță la colanți. Ideea de a transforma cămașa în rochie de zi este foarte bună și te scapă din dilema a ce să te îmbraci dacă nu ai în ce să te schimbi atunci când ești la el și vreți să ieșiți spontan.

  • Cămașa bărbătească cu pantaloni evazați

Camasa masculina pantaloni evazati min

Iată o propunere de ocazie! Acest mix de piese funcționează vizual foarte bine, deoarece creezi o proporție egală între evazeurile pantalonilor și umerii largi, căzuți ai cămășii, un efect firesc al purtării de haine cu un număr sau două mai mari. Dacă vrei, poți combina cu pantaloni tip palazzo, fluizi, perfecți pentru vremea caldă. NU uita geanta în culori complementare cu cele din restul outfitului și pantofii eleganți sau sandale cu breteluțe fine, dacă ai optat pentru pantaloni satinați palazzo, care sunt în vogă!

  • Cămașa bărbătească cu jeans scurți sau lungi

Camasa masculina jeans min

În zilele relaxate, fie că ești în vacanță, fie nu, alege o pereche de jeanși skinny, scurți sau lungi, dar neapărat cu talie înaltă, și o cămașă albă, pentru un contrast între partea subțire a picioarelor și silueta bufantă. Poți îndesa cămașa în betelia blugilor, pentru a-ți arăta silueta, sau o poți înnoda la nivelul buricului, pentru a te feri de căldură. O pereche de ochelari și o pălărie de soare vor completa cu succes outfitul de vacanță.

Acestea sunt cele mai facile 3 moduri de a forma ținute stilate pornind de la o simplă cămașă masculină. Faptul că perioada concediilor nu este departe, te poate stimula să apelezi la una dintre cămășile soțului, prietenului, dacă tot nu urmează să o poarte chiar atunci!

Sursa foto: www.shutterstock.com

Parteneri