• Home
  • Prima
  • Cărbunaru: Premierul solicită autorităţilor competente ca orice formă de intimidare a jurnaliştilor sa fie investigată

Cărbunaru: Premierul solicită autorităţilor competente ca orice formă de intimidare a jurnaliştilor sa fie investigată

dan carbunaru

Premierul Nicolae Ciucă solicită autorităţilor competente ca orice formă de intimidare a jurnaliştilor să fie investigată, iar vinovaţii traşi la răspundere, a transmis purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

„Guvernul României susţine total libertatea presei. România este o ţară democratică, în care dreptul la informare şi libertatea de expresie sunt sacre. Premierul Nicolae Ciucă solicită autorităţilor competente ca orice formă de intimidare a jurnaliştilor sa fie investigată, iar vinovaţii traşi la răspundere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, potrivit Agerpres.

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, i-a solicitat, luni, premierului Ciucă să nu mai blocheze investigarea acuzaţiilor la adresa sa privind plagierea tezei de doctorat, după ce jurnalista Emilia Şercan a susţinut într-o postare pe Facebook că este supusă unor „acţiuni de discreditare şi intimidare” după data de 18 ianuarie, când „a dezvăluit că teza de doctorat a premierului este plagiată”.

Mai mult aici

Parteneri